上一頁下一頁
發新話題

屌大肚婆

收藏  |  訂閱
47  27.0k

引用:
原帖由 88yes 於 2020-9-28 12:12 發表 查看引用來源
好似好正咁

quote]原帖由 manray 於 2020-9-25 16:19 發表 查看引用來源

到時唔好話屌, 連瞓多陣都冇時間呀........

P.S. 啱啱先同公司位人妻吹完水, 兩年幾前佢生第三胎,  ...
樣就普普通通, 皮膚就夠白淨, 而且衣著打扮有啲土(佢呢啲馬來西亞華僑係咁上下) 係個身真係好瘦, 但係有波路

自從老婆大肚嗰時屌過之後,跟住就上咗癮,覺得大肚嘅女人係特別有魅力,宜家睇4仔,都要搵啲大肚婆嚟睇

回覆 29# manray 的帖子

我都有啜過老婆嗰啲,我本身唔鍾意飲奶,但嗰排竟然要晚晚啜🙈

引用:
原帖由 skau1007 於 2020-9-29 10:14 發表 查看引用來源
我都有啜過老婆嗰啲,我本身唔鍾意飲奶,但嗰排竟然要晚晚啜🙈
有時唔啜唔得, 啲乳線塞咗會好辛苦
同埋大緊肚嗰陣對波特別挺同實......
生完一餵完奶就淋哂, 要等幾個鐘又脹返

引用:
原帖由 skau1007 於 2020-9-29 10:12 發表 查看引用來源
自從老婆大肚嗰時屌過之後,跟住就上咗癮,覺得大肚嘅女人係特別有魅力,宜家睇4仔,都要搵啲大肚婆嚟睇
我都係最like大肚片,大肚婆d線條真係好正。

引用:
原帖由 manray 於 2020-9-29 14:13 發表 查看引用來源

😏😏生之前 啜唔啜到奶呀

引用:
原帖由 mr.manman 於 2020-9-29 15:31 發表 查看引用來源
😏😏生之前 啜唔啜到奶呀
生之前嗰啲係分秘, 同埋刺激個乳頭好易令到宮縮而引發早產

引用:
原帖由 manray 於 2020-9-29 14:13 發表 查看引用來源

我第一次啜都係因為咁,但啜完返唔到轉頭☺️

我覺得女人由大肚到生完餵人奶嗰段時間係最靚最吸引

引用:
原帖由 smithfield 於 2020-9-29 15:05 發表 查看引用來源

絕對認同,大肚婆係有種莫名嘅吸引力😍

引用:
原帖由 smithfield 於 2020-9-29 15:05 發表 查看引用來源

如果本身糸條肥閪到時你又唔會咁講🤣🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆