有冇試過朝早起身做愛

收藏  |  訂閱
36  4.3k

以前係夜晚, 而家就下午比較多

妳都鍾意morning q
引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2020-9-28 06:34 發表 查看引用來源
都係㗎😄😄
......

回覆 12# 幪面超人 的帖子

想要既時候
早午晚都喜歡架😝

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-28 11:27 發表 查看引用來源
性起上黎邊理得咁多

我接受唔到,通常晨早朝氣勃勃個下會互摸一番點起慾火,跟住刷牙洗面再開戰.我應該係有些少潔癖.做之前一定要沖涼.所以咩野野戰殘廁之類我幾乎零興趣.

我以前都好似你咁,做前一定要沖涼,但有一年冬天,條女話凍唔沖,除咗我條褲就含落黎了啜又剩,我睇住佢係咁舔我支有尿味嘅陽具,覺得有快感。我又奶番佢痾過尿嘅閪,又真係無異味,就係咁衝破咗呢個心理關口
引用:
原帖由 花郎 於 2020-9-28 15:25 發表 查看引用來源
我接受唔到,通常晨早朝氣勃勃個下會互摸一番點起慾火,跟住刷牙洗面再開戰.我應該係有些少潔癖.做之前一定要沖涼.所以咩野野戰殘廁之類我幾乎零興趣. ...

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-28 16:55 發表 查看引用來源
我以前都好似你咁,做前一定要沖涼,但有一年冬天,條女話凍唔沖,除咗我條褲就含落黎了啜又剩,我睇住佢係咁舔我支有尿味嘅陽具,覺得有快感。我又奶番佢痾過尿嘅閪,又真係無異味,就係咁衝破咗呢個心理關口

...
類似經歷我有,以前拍拖涼都未沖女朋友就好喉擒咁要食腸仔.佢話中意我就唔覺唔衛生.但係我都係接受唔到.

咁妳制止佢?
咁你過唔到心理關口就無辦法
引用:
原帖由 花郎 於 2020-9-28 19:54 發表 查看引用來源
類似經歷我有,以前拍拖涼都未沖女朋友就好喉擒咁要食腸仔.佢話中意我就唔覺唔衛生.但係我都係接受唔到.

花郎兄衛生意識太強,以前同sp/女友行街,成日嘴到慶恰恰,就搵樓梯摷佢,按低佢幫我含,一邊望外面行過d人,一邊感受佢個嘴係下面一收一放咁,刺激同享受好大

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-29 13:38 發表 查看引用來源
咁妳制止佢?
咁你過唔到心理關口就無辦法

無啊,俾佢過下口癮再沖涼開戰咁囉.

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-9-29 15:31 發表 查看引用來源
花郎兄衛生意識太強,以前同sp/女友行街,成日嘴到慶恰恰,就搵樓梯摷佢,按低佢幫我含,一邊望外面行過d人,一邊感受佢個嘴係下面一收一放咁,刺激同享受好大 ...
我應該係有d潔癖架啦.不過未至於病態.拍拖時成日都手多多.跟住例牌互相撩到去開房.

前往最後回覆