我與長腿空姐EX 的回憶錄(PART 3—破處)

收藏  |  訂閱
12  11.5k

我與長腿空姐EX 的回憶錄(PART 3—破處)

一年前打左個POST講同以前一個EX既性事,呢輪放假心思思想打埋同佢第一次既經歷,由於原POST已關,所以開個新POST打埋佢,當完成佢當好頭好尾算(雖然本身敘事線都無分到頭尾,唔跟Timeline)
前文:
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=28673310&extra=&page=1

——————————————————————————————————————————

同AMY拍拖前,佢有提過自己仲係處女,所以我都有D AUG,同少少緊張,因為當時既我只遇過一個處女,所以經驗都不太夠……
如是者,拍拖開頭,我地都只會攬下錫下,申下利,啜下耳仔頸咁,錫到大家慶恰恰就我摸佢,佢CHOK我,然後幫我含下咁……雖然佢係處,但佢都好聽話好就我,行行下街拉佢入樓梯,佢都開開心心咁比我口爆。

限於手口既性愛,一直維持左一個月,當時我地就算去酒店,去外地玩,都係正係用口幫對方,我有試過入,但佢緊張,下面緊埋一份,真係太緊,又唔想佢太痛,所以都停左出返黎;佢自己都有試過比我摔到高潮完,HIGH得制,自己騎上去想坐落去吞左我支棍,但結果當然係唔成功,太痛。一直到後來一次係WEEKEND,係HK搵左間酒店過夜,第一晚我地都係摸呀LAM呀含呀咁

去到第二朝,佢比我啜醒左,高潮住震住咁打開眼,然後又幫我吹,我見大家都咁HIGH,於是上套,男上咁分開佢對長腿,試下入少少,結果正係入左個頭,佢下面又啜實左我,係實到郁都郁唔到果種

AMY:好痛……
  我:好啦,唔入喇 (無抽出黎,KEEP住仲係入左個頭唔郁,上身趴低去同佢KISS)

我錫下佢耳仔,伸利鑽入去,又繞住佢耳骨左右滑、勾、挑、啜,好快佢又變返呻吟。正當AMY HIGH緊,叫得好大聲既時候,我又試下推入少少,結果真係入到,因為佢真係濕到我D毛係出面都沾晒水……當然,佢即刻變左慘叫咁(但其實我只係入多左棍身三分一到)於是,我又繼續係佢耳邊講:無事喇無事喇,唔郁唔郁……(好似哄細路咁哄)
  然後,又重複返頭先既野,支棍留係入面,係到錫佢,又係到佢叫到就高潮時,我又用力一推送,終於入晒去,佢亦都叫左出聲眼角開始有淚,我低頭對住佢D眼淚一粒一粒咁錫走,摸住佢頭,大家攬住無郁到:入晒喇,無事喇
  錫左唔知幾耐,我下身試下抽送,一郁,佢又叫,但我聽到佢果種叫聲係舒服既叫聲,我問佢係唔係開始舒服(一路問,一路慢慢咁,輕輕咁插,發覺佢下面開始順,雖然仲好緊),佢點點頭無出聲,於是我開始男上慢慢加速,坐直返個人,分開佢兩隻腳,抱住貼我膊頭咁錫住小腿同眼踝黎抽插
  AMY:丫!丫!丫!唔得喇……我……唔!得!喇!丫……(佢每次高潮都叫到好淒厲咁,雖然好慘,但都好勾起人蝦佢既慾望)
  我:你係唔係黎左?(一路問,一路繼續插,同時調轉左佢個人,背向我係床到)
  後面,我帶住佢由床插到去門口,要佢扶住道門,我係後面推佢,撞到啪啪聲,仲每兩三下就打佢屁股,插到佢又黎左兩次,返返去床到,我抱佢去上面,叫佢試下郁,佢話唔識,但下身開始跟住我雙手前後擺,慢慢就十足AV女優咁騎到好順,五分鍾唔夠大叫住又黎左次……
  我:點解你第一次都好似好舒服咁?
  AMY:你叻囉……丫……整到人咁濕……嗯……
  我:你都好叻BO,第一次就識坐,坐到我好舒服

AMY:唔准讚人呢D……丫!唔得喇!
  我抱返佢落黎,係床上狗仔式,捉住佢一隻手臂,另一隻手捉住佢腰,係咁插,一秒兩三下咁推佢,佢震住把聲咁叫「黎喇……黎喇……」但我無停,繼續插,佢叫得大聲過頭先,嗌住講左句:你放……過我啦!啊……丫!試問男人聽到一個女仔係你胯下叫到咁,又點會忍心停落黎,就係咁樣,佢連續咁係一分鍾內高潮兩次
  我:你好舒服咁BO 第一次都高潮咁多次既
  AMY另轉半邊面:你好叻……就黎插死我……
  我:平時話我曳,而家邊個最曳?
  AMY:……(唔出聲)
  我:講!(下面加快連住大力咁插左佢六七下)
  AMY:AMY!AMY最曳!
  我:乖喇,獎勵你(下身無減速咁約續插,直到佢又大叫住咁伏低上身係到震)
  見住一個乖乖女舒服到開始口不擇言,講晒平時面紅到講唔出既說話,我都覺得差唔多,於是我地換返男上女下POSE,我一手一隻腳咁抱住,身向前壓,壓住佢對腳,面貼近佢面,同佢伸利KISS,又啜下佢耳仔,下身一路加速,啪得越黎越響,越黎越密,係佢丫呀丫呀咁叫得癲左,高潮左唔知第7定8次後,我都終於係佢耳邊低聲咁叫左出黎,攬住佢一陣一陣咁射出……
  完事之後,我地攬左好耐,我同佢明白,第一次順利做左,我地既性愛之路就再無阻礙,佢將會比我繼續開發出佢更淫既一面……
  同AMY既呢一次,暫次係我目前唯一一次破人處,同聽人地分享既唔同,無諗到第一次都可以由痛到喊做到高潮迭起,好彩我前一晚都出左兩次,朝早持久力強左,唔係同AMY呢一次都未必有咁好體驗
  同空姐EX既分享應該到呢到完,今次打得比較短同急,因為值得分享既都差唔多,記憶都開始模糊

咸濕小説🤣🤣🤣

引用:
原帖由 ho501501 於 2020-10-1 19:05 發表 查看引用來源
咸濕小説🤣🤣🤣
無小說咁誇張 都係記起邊部分 就寫返出黎姐

今正。點解會分開?性格不合?

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-10-1 17:56 發表 查看引用來源
一年前打左個POST講同以前一個EX既性事,呢輪放假心思思想打埋同佢第一次既經歷,由於原POST已關,所以開個新POST打埋佢,當完成佢當好頭好尾算(雖然本身敘事線都無分到頭尾,唔跟Timeline)
前文:
https://www.188channel.com/v ...
Wow終於都睇到了

引用:
原帖由 ~小~露~寶 於 2020-10-1 22:13 發表 查看引用來源
今正。點解會分開?性格不合?
當時係講性格不合,但之後自己逐d逐d去諗,應該係因為我難相處

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-10-1 22:18 發表 查看引用來源
Wow終於都睇到了
哈,mui姐仲記得,當時死左link
而家打埋順手po返原post出黎

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-10-2 00:17 發表 查看引用來源
哈,mui姐仲記得,當時死左link
而家打埋順手po返原post出黎
記得,點會唔記得呀,好彩睇到你個鋪姐

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-10-2 00:29 發表 查看引用來源
記得,點會唔記得呀,好彩睇到你個鋪姐
多謝捧場wo
不過 睇唔到無咩所謂既 sex既野 大家都係大同小異姐

支持番春秋兄
我都幾驚處女, 試過兩個後拒絕左兩個 ,
到而家都叫有一定經驗值後, 都唔想識到

前往最後回覆