上一頁下一頁
發新話題

[不能說的性事] 你們會不會嘲笑陰莖短小的朋友

收藏  |  訂閱
44  6.6k

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-4 13:42 發表 查看引用來源

如果以未扯旗計,好難講大定細,因為好多時就算只係得一吋,扯咗旗之後可能有成五/六吋咁長。有啲未扯有成三/四吋,扯咗之後可能都係五吋。
個人覺得,如果扯旗之後未計龜頭, 囡囡有一隻手掌握實陰莖咁長已經好足夠。 ...
SIZE 啱啱好就正, 有個朋友 > 九吋又粗咁又點, 啲囡用口頂多含到一半左右, 唔夠爽呢; 有次孖台灣朋友兩公婆旅遊時有講到碌嘢大細話題, 台灣大嫂講佢會睇男人個籮多過條雞巴, 冇肉屎忽仔係最低分, 之外都聽過有女士都係睇籮多過睇碌嘢, 唔知係咪相學問題.

引用:
原帖由 輪廓太差 於 2020-10-3 19:49 發表 查看引用來源
我成日比人笑jj細
成日? 你做咩成人俾啫啫人睇o既?

引用:
原帖由 輪廓太差 於 2020-10-3 19:49 發表 查看引用來源
我成日比人笑jj細
鬼佬朋友扯旗時, 條鳩有8吋長, 但吾夠硬. 屌閪時, 囡囡吾爽.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-10-5 12:28 發表 查看引用來源

可能係格劍心態, 一心諗住會以細剋大...

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-5 10:29 發表 查看引用來源

SIZE 啱啱好就正, 有個朋友 > 九吋又粗咁又點, 啲囡用口頂多含到一半左右, 唔夠爽呢; 有次孖台灣朋友兩公婆旅遊時有講到碌嘢大細話題, 台灣大嫂講佢會睇男人個籮多過條雞巴, 冇肉屎忽仔係最低分, 之外都聽過有女士 ...
可能啲女人成日聽男人講,女性大籮柚狗仔式插得爽啲。
講真一句男人大蘿柚又真係幾吸引。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-10-5 12:28 發表 查看引用來源

可能佢嘅意思係話,好多囡囡見到都話佢細條。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-5 10:29 發表 查看引用來源

SIZE 啱啱好就正, 有個朋友 > 九吋又粗咁又點, 啲囡用口頂多含到一半左右, 唔夠爽呢; 有次孖台灣朋友兩公婆旅遊時有講到碌嘢大細話題, 台灣大嫂講佢會睇男人個籮多過條雞巴, 冇肉屎忽仔係最低分, 之外都聽過有女士 ...
唔知係咪有咁啱得咁橋,幾年前去韓國浸溫泉,見到成班韓國佬條鳩真係好鬼細 ,當時自己即刻冇曬自卑心,因為肉眼望落去自己好似畀佢哋長咗 1 cm

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-5 14:46 發表 查看引用來源

唔知係咪有咁啱得咁橋,幾年前去韓國浸溫泉,見到成班韓國佬條鳩真係好鬼細 ,當時自己即刻冇曬自卑心,因為肉眼望落去自己好似畀佢哋長咗 1 cm
去溫泉孖朋友去同孖親戚有分別, 試過孖老襟齊浸裸湯, 佢比較年長 (近七十) 心血管有毛病, 影響埋條嘢機能, 話題不離大家個小兄弟, 全程冇停啤住小弟條割咗包皮嘅冇毛𨳊, 又煩又尷尬到嘔, 唔係受托要睇實佢真係唔會孖佢齊浸, 仲有個自閉舅舅都係咁煩, 可能未見過咁細條..

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-6 16:06 發表 查看引用來源

去溫泉孖朋友去同孖親戚有分別, 試過孖老襟齊浸裸湯, 佢比較年長 (近七十) 心血管有毛病, 影響埋條嘢機能, 話題不離大家個小兄弟, 全程冇停啤住小弟條割咗包皮嘅冇毛𨳊, 又煩又尷尬到嘔, 唔係受托要睇實佢真係唔會 ...
艾兄, 真係幸福,老婆經常服侍你。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-7 11:29 發表 查看引用來源

艾兄, 真係幸福,老婆經常服侍你。
講呢啲, 平 C 兄你好似都有老虎晌係身旁侍候  C 兄你喎..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆