上一頁下一頁
發新話題

[不能說的性事] 你們會不會嘲笑陰莖短小的朋友

收藏  |  訂閱
44  6.6k

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-5 14:42 發表 查看引用來源

可能佢嘅意思係話,好多囡囡見到都話佢細條。
即係兜個大圈講自己好多女?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-5 14:46 發表 查看引用來源

唔知係咪有咁啱得咁橋,幾年前去韓國浸溫泉,見到成班韓國佬條鳩真係好鬼細 ,當時自己即刻冇曬自卑心,因為肉眼望落去自己好似畀佢哋長咗 1 cm
"腥講"男人, 未扯旗時, 加上天氣寒冷, 條賓州只縮剩兩吋.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-9 13:44 發表 查看引用來源
"腥講"男人, 未扯旗時, 加上天氣寒冷, 條賓州只縮剩兩吋.
根本就係賓州就唔多講,淨係嗰兩粒睾丸夏天就跌咗落嚟吊吊揈,冬天縮埋好似兩粒迷你荔枝咁。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-9 15:40 發表 查看引用來源

根本就係賓州就唔多講,淨係嗰兩粒睾丸夏天就跌咗落嚟吊吊揈,冬天縮埋好似兩粒迷你荔枝咁。
所以我特別鍾意囡囡, 系冬天幫我乃春袋, 將兩粒迷你荔枝, 啜番出黎

有一年兩公婆去宜蘭某溫泉酒店, 當時天氣漸凍, 晚飯後返房至好梗係溫泉, 洗好身仲等緊池水滿時, 小兄弟同蛋蛋縮到細一細, 呢間酒店房個池好大, 仲有一個稍為細一啲嘅係冷水池, 每一次過池浸吓凍水例必縮到又細又短, 如果晌公眾池浸可能做咗焦點俾人笑.

題外話, 去過幾間溫泉酒店, 佔多數房間都似有阿飄, 佢哋係咪都係鹹濕𥄫吓嘢, 覺得佢哋徘徊晌溫泉池一陣就閃.  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-10 07:16 發表 查看引用來源
有一年兩公婆去宜蘭某溫泉酒店, 當時天氣漸凍, 晚飯後返房至好梗係溫泉, 洗好身仲等緊池水滿時, 小兄弟同蛋蛋縮到細一細, 呢間酒店房個池好大, 仲有一個稍為細一啲嘅係冷水池, 每一次過池浸吓凍水例必縮到又細又短,  ...
艾兄, 你令我好想去日本浸溫泉呀. 舊年11月去了大阪浸. 希望明年去到九洲浸啦. 每晚浸完, 血氣旺盛, 臨瞓前我都要屌個閪先.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-12 12:50 發表 查看引用來源
艾兄, 你令我好想去日本浸溫泉呀. 舊年11月去了大阪浸. 希望明年去到九洲浸啦. 每晚浸完, 血氣旺盛, 臨瞓前我都要屌個閪先.
日本我呢啲窮 L 少去, 聽朋友講房入面啲溫泉都係向外露天, 啪啪叫到隔離都聽得清清楚楚, 只係相比下太貴, 窮 L 得個恨字, 過台灣/泰國頂住癮就算...

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-12 12:50 發表 查看引用來源
九州有好多溫泉酒店,有大間有細間,有新有舊, 有高級貴價有經濟平價, 一路浸溫泉一路同囡囡交歡合巹, 如果係冬天室外下著微微雪粉,夜晚柔和燈光下, 簡直非筆墨能以形容。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-12 13:36 發表 查看引用來源

日本我呢啲窮 L 少去, 聽朋友講房入面啲溫泉都係向外露天, 啪啪叫到隔離都聽得清清楚楚, 只係相比下太貴, 窮 L 得個恨字, 過台灣/泰國頂住癮就算... ...
其實日本唔係為台灣貴好多, 試過幾次都係幫襯嗰間經常減價嘅航空公司訂機票,好多時去九州嘅機票分分鐘同台北機票差不多。

當然去台北可以經常掃街,食嘢有平有貴 ,都不失為一個好去處。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-12 15:52 發表 查看引用來源

其實日本唔係貴台灣好𨶙多, 試過幾次都係幫襯嗰間經常減價嘅航空公司訂機票,好多時去九州嘅機票分分鐘同台北機票差不多。

當然去台北可以經常掃街,食嘢有平有貴 ,都不失為一個好去處。 ...
記得多年前跟人去過好似叫奧飛驒, 有男女混浸, 消費貴到不得了, 消費台灣始終平啲, 自己盲摸摸都可以去掃街自由痕....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆