上一頁下一頁
發新話題

[不能說的性事] 你們會不會嘲笑陰莖短小的朋友

收藏  |  訂閱
44  6.6k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-12 18:33 發表 查看引用來源

記得多年前跟人去過好似叫奧飛驒, 有男女混浸, 消費貴到不得了, 消費台灣始終平啲, 自己盲摸摸都可以去掃街自由痕....
聽講話而家日本已經冇男女混浴, 就算有都要去到鄉村嘅地方, 而且仲係冇後生女全部都係老婦女。

如果真係有後生女,就算貴些少都要見識一下。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-13 12:56 發表 查看引用來源

聽講話而家日本已經冇男女混浴, 就算有都要去到鄉村嘅地方, 而且仲係冇後生女全部都係老婦女。

如果真係有後生女,就算貴些少都要見識一下。 ...
日本嗰啲就算係混浴興趣不大, 有機會想去多次德國嗰啲, 真係正到痺...c 兄都去吓好呀 !  

又係睇住片先 :

https://www.youtube.com/watch?v=G-I3hMoCHaU

https://www.youtube.com/watch?v=d1qXoEb9R0E

成個流程都冇衫著, 間唔中提供毛巾抹身蒸焗時墊吓汗, 冇分男女, 唔只老人家幫襯..

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-12 15:47 發表 查看引用來源

九州有好多溫泉酒店,有大間有細間,有新有舊, 有高級貴價有經濟平價, 一路浸溫泉一路同囡囡交歡合巹, 如果係冬天室外下著微微雪粉,夜晚柔和燈光下, 簡直非筆墨能以形容。 ...
平衡兄, 你吾好再引我了, 條鳩已硬. 想即刻去浸, 再屌個閪. 特別好瞓!

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-14 09:30 發表 查看引用來源

日本嗰啲就算係混浴興趣不大, 有機會想去多次德國嗰啲, 真係正到痺...c 兄都去吓好呀 !  

又係睇住片先 :

https://www.youtube.com/watch?v=G-I3hMoCHaU

https://www.youtube.com/watch?v=d1qXoEb9R0E
...
又真係幾吸引下喎,望梅止渴都好過冇。
你都知我係超級短少,外國人碌嘢又大又粗,畀佢哋見到我條小 JJ ,我驚笑死佢哋 !! 🤣🤣

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-14 13:28 發表 查看引用來源

又真係幾吸引下喎,望梅止渴都好過冇。
你都知我係超級短少,外國人碌嘢又大又粗,畀佢哋見到我條小 JJ ,我驚笑死佢哋 !! 🤣🤣
唔使太擔心, 只怕嫂夫人唔慣呢啲場面, 可能要預埋大姨...; 我都係弱雞去到都騰騰震, 查實鬼佬唔一定大碌, 連埋天體地帶見唔少係細兜, 包皮長過乜多的是, 亦有唔少亞洲人去𥄫嘢, 都係南韓佬最細條, 笑係有人笑, 一 pair pair 浸完池上水或者喺大眾花洒見到啲靚姐靚太唔少麻甩都硬哂, 場面何其壯觀...

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-14 13:44 發表 查看引用來源

唔使太擔心, 只怕嫂夫人唔慣呢啲場面, 可能要預埋大姨...; 我都係弱雞去到都騰騰震, 查實鬼佬唔一定大碌, 連埋天體地帶見唔少係細兜, 包皮長過乜多的是, 亦有唔少亞洲人去𥄫嘢, 都係南韓佬最細條, 笑係有人笑,  ...
聽到大哥咁講有機會真係要去見識一下, 有雀睇老婆應該唔會抗拒 ,但係佢怕俾人睇到裸體的佢,真係有啲矛盾。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-14 13:44 發表 查看引用來源

唔使太擔心, 只怕嫂夫人唔慣呢啲場面, 可能要預埋大姨...; 我都係弱雞去到都騰騰震, 查實鬼佬唔一定大碌, 連埋天體地帶見唔少係細兜, 包皮長過乜多的是, 亦有唔少亞洲人去𥄫嘢, 都係南韓佬最細條, 笑係有人笑,  ...
講開陽具呢樣物體,大姨真係見識唔少。唔好亂諗嘢,唔係你腦裏面所諗嘅嘢 ,只係佢後生嗰時喺醫院做過幾年護士  (泌尿科) ,所以好多陽具形狀 / size 都見唔少,所以就算去到佢都只係一笑置之。
上次台灣浸完溫泉之後,隔咗一段時候大姨開玩笑咁同我講  : [ 見到你咁鬼細條,究竟可唔可以滿足到我妹妹嘅需要。]

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-14 15:16 發表 查看引用來源

聽到大哥咁講有機會真係要去見識一下, 有雀睇老婆應該唔會抗拒 ,但係佢怕俾人睇到裸體的佢,真係有啲矛盾。
case 孖老虎相似, 唔同去天體村可以戴帽黑超大毛巾摭到吓樣同 body 就得, 要巧大勇氣先入到場, 撞到講廣東話又要扮外地華僑, 叫佢索性唔好出聲𥄫嘢算...

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-14 15:48 發表 查看引用來源

講開陽具呢樣物體,大姨真係見識唔少。唔好亂諗嘢,唔係你腦裏面所諗嘅嘢 ,只係佢後生嗰時喺醫院做過幾年護士  (泌尿科) ,所以好多陽具形狀 / size 都見唔少,所以就算去到佢都只係一笑置之。
上次台灣浸完溫泉之後,隔咗一段 ...
你大姨見得多又點, 睇到食唔到, 大細都冇佢份, 又可能見得多對性麻木咗, 女護士呢行有好有唔好, 試過兩鑊入廠做手術, 碰啱都係下身位置, 自然任睇唔嬲, 亦碰到好人唔好人, 有醫科生實習睇某位置, 實習前都有知會聲同唔同意, 亦遇過仆街基佬麻醉師, 麻醉使𨶡俾條嘢你睇, 又唔係做嗰個位, 見到細細兜應該好失望  , 女護同大嬸有好有唔好, 雜工大嬸唔理有冇褲著話換被就收走又唔郁得乜都露哂 , 不過佢即場俾個護士長𨳒到仆街, 女護洗傷口拆線都 ok, 會問吓要唔要用布摭吓嗰度, 我話痛到懵冇心情諗呢啲, 快啲搞掂佢好過, 又唔係靚俾都唔望啦..
割包皮係男護阿頭跟進, 仆街到晌個新女護面前笑我細碌, 當時麻醉藥落唔夠痛都痛到縮上縮, 過咗輪晌街碰到呢個仆街男護喺街追女, 真係急步追嗰種, 碰啱停正我附近, 串𨳊佢你大碌得滯條女怕咗你呀 !

祝早日大家有得出埠做主角嘅呢...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆