[不能說的性事] 你們會不會嘲笑陰莖短小的朋友

收藏  |  訂閱
15  6.6k

大 j 邊係無敵? 硬唔起拎嚟煲湯就得.   大同細點界定呢 ?
朋友堆自己都係細 (特別係軟嗰陣), 孖佢哋比劍笑吓總會有, 日本佬韓國佬唔少都係細, 俾毛摭住哂睇唔到, 細過自己大把, 去桑拿/溫泉照樣脫光, 去天體村會俾鬼佬笑, 咁又如何 ? 硬得用得就可以啦.

去片睇吓位大叔算大定細 ?

https://www.xnxx.com/video-51zd414/dirty_service_in_the_jacuzzi

引用:
原帖由 honchan 於 2020-10-4 19:52 發表 查看引用來源
我硬到最盡有8cm,邊個夠我短
鬼佬都有呢啲 SIZE, 睇埋全身好似𡃁仔未發育咁...

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-4 13:42 發表 查看引用來源

如果以未扯旗計,好難講大定細,因為好多時就算只係得一吋,扯咗旗之後可能有成五/六吋咁長。有啲未扯有成三/四吋,扯咗之後可能都係五吋。
個人覺得,如果扯旗之後未計龜頭, 囡囡有一隻手掌握實陰莖咁長已經好足夠。 ...
SIZE 啱啱好就正, 有個朋友 > 九吋又粗咁又點, 啲囡用口頂多含到一半左右, 唔夠爽呢; 有次孖台灣朋友兩公婆旅遊時有講到碌嘢大細話題, 台灣大嫂講佢會睇男人個籮多過條雞巴, 冇肉屎忽仔係最低分, 之外都聽過有女士都係睇籮多過睇碌嘢, 唔知係咪相學問題.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-10-5 12:28 發表 查看引用來源

成日? 你做咩成人俾啫啫人睇o既?
可能係格劍心態, 一心諗住會以細剋大...

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-5 14:46 發表 查看引用來源

唔知係咪有咁啱得咁橋,幾年前去韓國浸溫泉,見到成班韓國佬條鳩真係好鬼細 ,當時自己即刻冇曬自卑心,因為肉眼望落去自己好似畀佢哋長咗 1 cm
去溫泉孖朋友去同孖親戚有分別, 試過孖老襟齊浸裸湯, 佢比較年長 (近七十) 心血管有毛病, 影響埋條嘢機能, 話題不離大家個小兄弟, 全程冇停啤住小弟條割咗包皮嘅冇毛𨳊, 又煩又尷尬到嘔, 唔係受托要睇實佢真係唔會孖佢齊浸, 仲有個自閉舅舅都係咁煩, 可能未見過咁細條..

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-7 11:29 發表 查看引用來源

艾兄, 真係幸福,老婆經常服侍你。
講呢啲, 平 C 兄你好似都有老虎晌係身旁侍候  C 兄你喎..

有一年兩公婆去宜蘭某溫泉酒店, 當時天氣漸凍, 晚飯後返房至好梗係溫泉, 洗好身仲等緊池水滿時, 小兄弟同蛋蛋縮到細一細, 呢間酒店房個池好大, 仲有一個稍為細一啲嘅係冷水池, 每一次過池浸吓凍水例必縮到又細又短, 如果晌公眾池浸可能做咗焦點俾人笑.

題外話, 去過幾間溫泉酒店, 佔多數房間都似有阿飄, 佢哋係咪都係鹹濕𥄫吓嘢, 覺得佢哋徘徊晌溫泉池一陣就閃.  

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-12 12:50 發表 查看引用來源
艾兄, 你令我好想去日本浸溫泉呀. 舊年11月去了大阪浸. 希望明年去到九洲浸啦. 每晚浸完, 血氣旺盛, 臨瞓前我都要屌個閪先.
日本我呢啲窮 L 少去, 聽朋友講房入面啲溫泉都係向外露天, 啪啪叫到隔離都聽得清清楚楚, 只係相比下太貴, 窮 L 得個恨字, 過台灣/泰國頂住癮就算...

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-12 15:52 發表 查看引用來源

其實日本唔係貴台灣好𨶙多, 試過幾次都係幫襯嗰間經常減價嘅航空公司訂機票,好多時去九州嘅機票分分鐘同台北機票差不多。

當然去台北可以經常掃街,食嘢有平有貴 ,都不失為一個好去處。 ...
記得多年前跟人去過好似叫奧飛驒, 有男女混浸, 消費貴到不得了, 消費台灣始終平啲, 自己盲摸摸都可以去掃街自由痕....

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-13 12:56 發表 查看引用來源

聽講話而家日本已經冇男女混浴, 就算有都要去到鄉村嘅地方, 而且仲係冇後生女全部都係老婦女。

如果真係有後生女,就算貴些少都要見識一下。 ...
日本嗰啲就算係混浴興趣不大, 有機會想去多次德國嗰啲, 真係正到痺...c 兄都去吓好呀 !  

又係睇住片先 :

https://www.youtube.com/watch?v=G-I3hMoCHaU

https://www.youtube.com/watch?v=d1qXoEb9R0E

成個流程都冇衫著, 間唔中提供毛巾抹身蒸焗時墊吓汗, 冇分男女, 唔只老人家幫襯..

前往最後回覆