[不能說的性事] 你們會不會嘲笑陰莖短小的朋友

收藏  |  訂閱
13  6.6k

唔會,因為自己條野又細又幼。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-4 08:08 發表 查看引用來源
大 j 邊係無敵? 硬唔起拎嚟煲湯就得.   大同細點界定呢 ?
朋友堆自己都係細 (特別係軟嗰陣), 孖佢哋比劍笑吓總會有, 日本佬韓國佬唔少都係細, 俾毛摭住哂睇唔到, 細過自己大把, 去桑拿/溫泉照樣脫光, 去天體村會 ...
如果以未扯旗計,好難講大定細,因為好多時就算只係得一吋,扯咗旗之後可能有成五/六吋咁長。有啲未扯有成三/四吋,扯咗之後可能都係五吋。
個人覺得,如果扯旗之後未計龜頭, 囡囡有一隻手掌握實陰莖咁長已經好足夠。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-5 10:29 發表 查看引用來源

SIZE 啱啱好就正, 有個朋友 > 九吋又粗咁又點, 啲囡用口頂多含到一半左右, 唔夠爽呢; 有次孖台灣朋友兩公婆旅遊時有講到碌嘢大細話題, 台灣大嫂講佢會睇男人個籮多過條雞巴, 冇肉屎忽仔係最低分, 之外都聽過有女士 ...
可能啲女人成日聽男人講,女性大籮柚狗仔式插得爽啲。
講真一句男人大蘿柚又真係幾吸引。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-10-5 12:28 發表 查看引用來源

成日? 你做咩成人俾啫啫人睇o既?
可能佢嘅意思係話,好多囡囡見到都話佢細條。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-5 10:29 發表 查看引用來源

SIZE 啱啱好就正, 有個朋友 > 九吋又粗咁又點, 啲囡用口頂多含到一半左右, 唔夠爽呢; 有次孖台灣朋友兩公婆旅遊時有講到碌嘢大細話題, 台灣大嫂講佢會睇男人個籮多過條雞巴, 冇肉屎忽仔係最低分, 之外都聽過有女士 ...
唔知係咪有咁啱得咁橋,幾年前去韓國浸溫泉,見到成班韓國佬條鳩真係好鬼細 ,當時自己即刻冇曬自卑心,因為肉眼望落去自己好似畀佢哋長咗 1 cm

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-6 16:06 發表 查看引用來源

去溫泉孖朋友去同孖親戚有分別, 試過孖老襟齊浸裸湯, 佢比較年長 (近七十) 心血管有毛病, 影響埋條嘢機能, 話題不離大家個小兄弟, 全程冇停啤住小弟條割咗包皮嘅冇毛𨳊, 又煩又尷尬到嘔, 唔係受托要睇實佢真係唔會 ...
艾兄, 真係幸福,老婆經常服侍你。

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-9 13:44 發表 查看引用來源
"腥講"男人, 未扯旗時, 加上天氣寒冷, 條賓州只縮剩兩吋.
根本就係賓州就唔多講,淨係嗰兩粒睾丸夏天就跌咗落嚟吊吊揈,冬天縮埋好似兩粒迷你荔枝咁。

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-12 12:50 發表 查看引用來源
艾兄, 你令我好想去日本浸溫泉呀. 舊年11月去了大阪浸. 希望明年去到九洲浸啦. 每晚浸完, 血氣旺盛, 臨瞓前我都要屌個閪先.
九州有好多溫泉酒店,有大間有細間,有新有舊, 有高級貴價有經濟平價, 一路浸溫泉一路同囡囡交歡合巹, 如果係冬天室外下著微微雪粉,夜晚柔和燈光下, 簡直非筆墨能以形容。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-12 13:36 發表 查看引用來源

日本我呢啲窮 L 少去, 聽朋友講房入面啲溫泉都係向外露天, 啪啪叫到隔離都聽得清清楚楚, 只係相比下太貴, 窮 L 得個恨字, 過台灣/泰國頂住癮就算... ...
其實日本唔係為台灣貴好多, 試過幾次都係幫襯嗰間經常減價嘅航空公司訂機票,好多時去九州嘅機票分分鐘同台北機票差不多。

當然去台北可以經常掃街,食嘢有平有貴 ,都不失為一個好去處。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-12 18:33 發表 查看引用來源

記得多年前跟人去過好似叫奧飛驒, 有男女混浸, 消費貴到不得了, 消費台灣始終平啲, 自己盲摸摸都可以去掃街自由痕....
聽講話而家日本已經冇男女混浴, 就算有都要去到鄉村嘅地方, 而且仲係冇後生女全部都係老婦女。

如果真係有後生女,就算貴些少都要見識一下。

前往最後回覆