好掙扎既關係

收藏  |  訂閱
19  11.8k

好掙扎既關係

話說有個識左廿年既兄弟,佢有個妹,當年都覺得佢幾正既,不過兄弟既妹,真係從來都無幻想過最近幾個月,朋友妹就無工開,我又成日work from home ,大家都住得近唔,佢有時都會上黎食下飯打下機咁,但都係群體活動
但前2個月有日,佢Msg我話無野做上黎撚下貓,咁我當下又無諗咩,我都覆佢隨時上黎
上到屋企,見到佢著One piece裙,成日烏低身去撚貓,我其實都忍唔住望左幾下(正常丫,男人黎麻)
到佢一望我,我就抄晒望住隻貓,個下我都想知我係咪笑得好淫賤。 個日當然無咩發生啦

如是者,都上左黎2,3次,都係單獨見面,直到有次,佢著左套麻質既長裙,我望落都覺得幾醒神,但硬係覺得個波好似細左D咁,搞到好想裝下,到佢玩完貓
佢問我:你有做Gym架?手臂都粗粗地
我:都有間中操下,反正樓下會所咁方便( 乜你識開D朋友係火柴人黎?咁都粗Lol)
佢搵隻手度一度,之後:阿嫂happy啦,有D肉幾好攬
我:佢唔識欣賞wo,你教代下佢
佢之後攬住我隻手:出街咁攬都幾有安全感
作為男人,咁比人讚洗,加埋有波餅食,當下真係即刻陰敬陰敬
我:淨係隻手好攬?身仲好呀
佢轉左攬住我個人,當下我feel到,點解會覺得波細左,因為都8成肯定佢今日真空
之後都無咩好猶豫,捉住佢車,可能dry左段時間,佢都好大反應,車左陣我摸下對B奶,都已經起左雞皮扯埋lin旗
摸左陣除左佢條裙,衰女包已經濕晒,好主動咁推我落梳化跪係地下吹,我就最唔受得依種吹法,個視角真係一流
一邊吹我一邊玩佢個波,本來想捉佢起身回敬下,點知佢已經話想上套入洞
可能始終朋友個妹,換左2,3個姿勢,無講太多dirty word,就咁男上出左。

之後佢同我講:我唔係想同你發展d咩,不過我搵到男朋友之前,你做住我情人先

問心,佢係正既,作為sp應該好有發展空間,但始終兄弟個妹。而家好驚比佢知,話就話係佢個妹主動。。睇黎唯有見步行步

等你下文,,,,有更進一步嗎?

通常女人主動撩人都係有機心嘅...加上係你兄弟個妹....食多一兩次就慢慢閃

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-10-2 18:05 發表 查看引用來源
通常女人主動撩人都係有機心嘅...加上係你兄弟個妹....食多一兩次就慢慢閃
我都係咁諗。

引用:
原帖由 比利小子 於 2020-10-2 18:14 發表 查看引用來源

我都係咁諗。
玩還玩...有啲人幾正都好...都要自我保護~~唔好比痛腳女人捉住呀...女人癲起上黎可以無咗自己尊嚴~~同埋括出去😂😂😂😂

繼續有咁嘅關係幾好呀,我都想有sp

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-10-2 20:39 發表 查看引用來源
玩還玩...有啲人幾正都好...都要自我保護~~唔好比痛腳女人捉住呀...女人癲起上黎可以無咗自己尊嚴~~同埋括出去😂😂😂😂
比你講到鳩都縮😂😂

無呃你...我閨蜜...無啦啦同咗佢老細一齊....到最後我frd 癲到要個老細登報出聲明道歉兼要佢比1球分手費...只係小事一椿.我個frd 就捉住痛腳...而個老細喺香港同其他地方有生意...叫做有頭有面.... 點解會一齊咗...就係我個frd 出席公司聚會見到佢老細不停望住佢...所以佢主動撩同引佢老細....機心...真可怕

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-10-2 22:06 發表 查看引用來源
無呃你...我閨蜜...無啦啦同咗佢老細一齊....到最後我frd 癲到要個老細登報出聲明道歉兼要佢比1球分手費...只係小事一椿.我個frd 就捉住痛腳...而個老細喺香港同其他地方有生意...叫做有頭有面.... 點解會一齊咗... ...
癲。真係人不要臉天下無敵

引用:
原帖由 比利小子 於 2020-10-2 23:45 發表 查看引用來源

癲。真係人不要臉天下無敵
有時人地條命生得好...樣靚身材高...
去度邊到都可以識到男人...
雖然已離婚....女又唔使理...又有公屋...外國買埋地
真正大贏家咪呢啲

前往最後回覆