Party Room 扑野快感

收藏  |  訂閱
31  23.6k

回覆 1# 子敏 的帖子

師妹算唔算係第一次露出?處於惶恐及欲罷不能的情況下,你應該好有感覺

引用:
原帖由 子敏 於 2020-10-2 22:18 發表 查看引用來源
而家興玩party room,有日同條仔去左旺角party room 玩,其實佢話上去打機,但點解我會咁蠢信左既?之後,打打下佢隻手變左渣我對波,然後可以拉高我條裙巢,其實個party room 冇門,只係拉布簾,如果比人一拉開就咩都睇晒。
佢話咁仲 ...
有現場觀眾係咪出多D水 又興奮D?
同條仔做完 觀眾有冇過黎抽你水

我反而想知個觀眾幾時走?

睇果個係咩人黎架~?
最後佢有冇份join先~

你本身都諗住比人睇,依家比埋其他人睇都冇所謂啦

麻煩樓主提供你果個Party Room電話, 我想咁玩好耐, 不過因為唔知邊間野好d, 唔知畀D員工撞破, D員工有咩反應, 最怕唔識趣... 拔如果員工只系say sor &唔走昅野, 咁鬼識得增加扑房...打錯..book房客人既情趣, 完全可以接受, 即book即扑

引用:
原帖由 nizniz 於 2020-10-5 00:09 發表 查看引用來源
睇果個係咩人黎架~?
最後佢有冇份join先~
你睇得太多av

回覆 4# 子敏 的帖子

可能佢參與嘅方式係影相呢

引用:
原帖由 子敏 於 2020-10-2 22:18 發表 查看引用來源
而家興玩party room,有日同條仔去左旺角party room 玩,其實佢話上去打機,但點解我會咁蠢信左既?之後,打打下佢隻手變左渣我對波,然後可以拉高我條裙巢,其實個party room 冇門,只係拉布簾,如果比人一拉開就咩都睇晒。
佢話咁仲 ...
畀人睇住自己同條女做愛,有另類興奮。

引用:
原帖由 chung1977 於 2020-10-5 16:56 發表 查看引用來源
麻煩樓主提供你果個Party Room電話, 我想咁玩好耐, 不過因為唔知邊間野好d, 唔知畀D員工撞破, D員工有咩反應, 最怕唔識趣... 拔如果員工只系say sor &唔走昅野, 咁鬼識得增加扑房...打錯..book房客人既情趣, 完全可 ...
唔知執左未

前往最後回覆