上一頁下一頁
發新話題

呃水吹~~R水吹

收藏  |  訂閱
263  49.2k

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-20 15:08 發表 查看引用來源
你食咗咩仙丹🤣🤣🤣介紹下好啵
你對明月淨心經有興趣?係咪想拜師呢.

打卡10km,提提大家,生命在於運動

附件

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-20 23:22 發表 查看引用來源
我日日都有做運動🥳🥳🥳
許個願啦。祝你心想事成,身體健康🥳🥳🥳

附件

今晚勁大風,涼浸浸好c服.
來自夜更報告.

而家夜晚好涼爽,超正.
夜更報告.

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-21 23:53 發表 查看引用來源
大家一齊食蛋糕吖🥳🥳🥳🥳
恭喜🥳🥳🥳🥳

打卡慢跑6.78km,風涼水冷大家著多件衫,深秋啦。

附件

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-22 21:25 發表 查看引用來源
以上係女人交功課🤣🤣🤣🤣男人交功課係點㗎?
幫我吹硬,好啦叭低,我勁唔勁,你爽唔爽,我唔得啦,嗯嗯嗯啊,我沖涼先...

秋天係感性既季節。夜蘭人靜,涼風習習,望住窗外燈影蘭珊,飲住香醇烈酒。放鬆一刻係享受。

附件

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-23 17:05 發表 查看引用來源
秋風起😢😢冬天又就快到😭😭😭我好怕,皮膚又乾⋯⋯搞到個人老咗十年咁,冬天我通常冬眠
多飲水,搽油,少劇烈動.房事避免,適當進補.養生經講"冬不藏精,春必病瘟".所以冬天要藏.即係養精蓄銳.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆