上一頁下一頁
發新話題

呃水吹~~R水吹

收藏  |  訂閱
263  49.2k

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-7 23:16 發表 查看引用來源
係咪叫汀蘭居?
https://hk.appledaily.com/breaking/20200630/YEFX5GLR6B4HIORN7U7KKGDYUQ/

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-7 23:14 發表 查看引用來源
👍👍👍你咁好運嘅🤣🤣🤣
街坊來,完全唔驚人.近距離相遇過好多次.

引用:
原帖由 a168 於 2020-10-8 00:51 發表 查看引用來源

😂同豬豬親親晚上,花姐,今天好涼。日日咁涼,好驚第4波。😨
生死有命.自己盡人事就得.做人既野謀事在人,成事在天.自己做好左本份,其他野就唔好掛係心度.咁樣會少好多煩惱同恐懼.

引用:
原帖由 degree06 於 2020-10-8 01:03 發表 查看引用來源
推拿貴唔貴架?
中醫個度300
跌打館又係300,不過拔罐艾炙又加50.仲有d藥草浸腳又唔知幾錢.基本我去一次都係350~450左右.由得佢搞.係有d料到既.
平時保健我多數搵個中醫,都幾好人.中意傾計個種.一路同我推拿一路講野.可能平時好寂寞.

引用:
原帖由 degree06 於 2020-10-8 01:55 發表 查看引用來源

350--450元,咁ok la

過程痛唔痛架?推幾耐架?
咁你係有傷患定做保健先.有傷患就難講,先苦後甜.做保健就唔痛啦.

引用:
原帖由 a168 於 2020-10-8 08:09 發表 查看引用來源

每月玩一次?
未必既.自己感受個身體反應.始終自己拉伸唔到位,覺得自己個人緊晒跑步個身好重之類咪去做下囉.

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-8 10:42 發表 查看引用來源
隔離引版地震😢😢😢個師姐嬲到刪post
正常,一早預左.搬左過來無王管係好feel,不過代價就係有人搞事都唔會有解決方法.一百人一百種心態同標準.長期塘水滾塘魚肯定就係好似叢林法則咁弱肉強食.你見個借刀肛交生存咁耐就知.哩種環境最好就小圈子吹吹水,唔好理人地d是非.差埋一隻腳自己都變是非精.想做和事佬亦都無可能,更加唔使指意突然跳個版主出來解決件事.

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-8 12:26 發表 查看引用來源
今日晨早起身8至10上堂🥳🥳🥳🥳拉完筋個人超舒服
而家天氣好好,本來係出外活動好季節..不過今年睇怕都要自制啦,希望在明年.

引用:
原帖由 hk005500 於 2020-10-8 14:48 發表 查看引用來源

花C9  多D人似你咁有自律 有公德心就好 ...
花師奶一向奉行做好自己就係對社會貢獻既宗旨.人好中意管人地,企係道德高地話人點點點.但對自己一d要求都無.所以社會充滿投訴同指責.如果相反,人識得做好自己唔好理人地點樣點樣.咁樣先叫做進步.通常批判得人地最大聲個個,本身就係最唔掂.

引用:
原帖由 degree06 於 2020-10-8 16:22 發表 查看引用來源

保健
保健無問題啦.不過如果你筋骨好緊.推到淋巴位都係會酸痛.但係痛完個晚個好好瞓.第日成個人有煥然一新鬆晒既感覺.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆