上一頁下一頁
發新話題

呃水吹~~R水吹

收藏  |  訂閱
263  49.2k

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-8 13:31 發表 查看引用來源
係吖,今日又17單🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️又嚟,遲啲學校同埋健身室都可能無得去
對花師奶影響唔大,不過她耐無得返國內吃喝玩樂.都幾掛住國內既朋友同美食.我有個朋友上年返國內暫住,家下直頭搵埋工返.

引用:
原帖由 a168 於 2020-10-8 13:30 發表 查看引用來源

明年奧運。🤗🤗🤗🤗
我想跑馬

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-8 18:10 發表 查看引用來源
我好掛住大陸嘅豬骨煲,牛肉邊爐同埋按下摩🤪🤪🤪
探魚,木屋燒烤,川菜,海底撈.....

引用:
原帖由 kw958 於 2020-10-8 22:31 發表 查看引用來源
我淨係食過海底撈咋……
探魚好正,木屋適合成班友隊啤.

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-8 23:08 發表 查看引用來源
探魚好食
識野

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-8 23:08 發表 查看引用來源
香港嘅海底撈同大陸差好遠,香港唔好食
無得比既,淨係食材新鮮已經比唔上大陸.香港地咩都靠外地供應,地方細租又貴.一百幾十食到咩好野?相反內地物流供應家下世界第一.要人有人有地有地.舉個例你食牛肉.一d地方直情可以鮮宰,d肉上來來仲生勾勾冒住熱血.加上大陸做飲食好賺但競爭大,國內人而家好多食到嘴刁晒.你間野唔得好快就過氣,相反間野得d錢真係倒水咁賺.我有朋友香港做飲食開菜館既.佢都話香港地家下飲食一來難做,二來無咩人有心機做.d咩鬼a5和牛九成都係假野..總之都係食你唔死就得.所以我地要食好野而家都係第一時間就諗到去內地.

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-8 23:36 發表 查看引用來源
🥳🥳🥳🥳食過一次唔錯,想食多次⋯⋯次次多人到爆排晒大隊
死啦我肚餓

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-10-8 23:57 發表 查看引用來源
你又有冇食過太二,呢間都好味
太二酸菜魚

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-8 23:51 發表 查看引用來源
我都好肚餓🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
出來宵夜,七仔等.淥定個海鮮合味道等你

打卡一生一世,秋天真係勁好跑,跑到唔想停,不過夜啦,返歸。

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆