上一頁下一頁
發新話題

呃水吹~~R水吹

收藏  |  訂閱
263  49.2k

引用:
原帖由 degree06 於 2020-10-11 03:58 發表 查看引用來源

咁宵夜食麵係幾好味,之前我都經常食宵夜
宵夜唔係咩好習慣.可以既話都係最好唔好.不過我唔得,除非早瞓,如果唔係十二點零左加就開始肚餓.麵食比較養胃,我經常食.

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-11 16:25 發表 查看引用來源
😍😍😍飲酒要有少少醉先好🥳🥳🥳🥳有冇比人屌屎忽吖?
睇來你都係好酒之人.飲酒最開心個刻就係有少少醉熏熏,個人情緒高漲好開心,但又未醉.
不過我到哩個時候就開始追酒飲,哩個係我既失敗之處.控制到個量係哩個程度既人最成功.我酒品唔差,但哩方面扣分.飲酒既人分品級我只可以排中品.下品係控制唔到仲發酒癲既.上品既人識得控制個量享受得來唔會大醉亦都唔會借酒意搞事.

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-11 17:02 發表 查看引用來源
我都追酒飲,飲完嘔完就去瞓覺🤣🤣🤣
如果我同你飲肯定兩個都醉,飲到咁上下自己幫自己酌再飲勝

引用:
原帖由 degree06 於 2020-10-11 17:47 發表 查看引用來源
食生果會唔會好d?
你夜晚肚餓可以飲杯熱既脫脂奶。頂到肚仲幫到你瞓得更好

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-11 18:11 發表 查看引用來源
夜晚食麵會好肥㗎🤪🤪🤪🤪
我食左咁多年唔見我肥🤪🤪🤪🤪

引用:
原帖由 degree06 於 2020-10-11 18:38 發表 查看引用來源
之前我返夜,先要食宵夜。現時食生果或飲水都ok。
飲水好,我都中意飲水

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-11 18:44 發表 查看引用來源
比我再睇下,評下分先🥳🥳🥳🥳再show出嚟睇吓🤣
有緣會睇到🤪🤪🤪

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-11 19:17 發表 查看引用來源
我時間管理得幾好㗎喎,約人永遠早到一定唔會遲,返工都係🤣🤣
同類人,我都係約親人例早到.以前興約朋友食宵夜.約十二點我有時早成個鐘出到去跟住係附近機舖打住機等人齊.

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-11 19:50 發表 查看引用來源
原來你都鍾意去機舖㗎🤣🤣🤣🤣
口靚仔時去機舖俾人收過陀地,最瘀係收個個細過我口靚仔,話大佬叫收,死死氣咁俾十蚊佢.

個時機舖唔俾著校服入場.成班友放學件校褸反裝著就當唔係校服,機舖老細都隻眼開隻眼閉由得我地.

引用:
原帖由 degree06 於 2020-10-11 22:32 發表 查看引用來源
飲水飲茶。
我以前日常三樣必飲.起身一大杯水,跟住泡一大壺濃茶,夜晚一支紅酒.
而家酒盡量少飲.水同茶就保持住

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆