上一頁下一頁
發新話題

呃水吹~~R水吹

收藏  |  訂閱
139  49.1k

引用:
原帖由 hk005500 於 2020-10-13 16:17 發表 查看引用來源

C朗插花呀?~🤭🤭🤭飲到貓曬1次半次當紀錄算把啦~
吖~不過深刻先系記憶~冇幾何🤭🤭🤭🤭😙🤪
我印象中無飲完酒去啪啪,我都唔多飲酒,講深刻真係得個次,就係插很咗好耐無射意,同女朋友啪到潮吹搞咗大半個鐘佢都頂唔順,話幫我吹爆,點知吹咗成10分鐘都唔成功,最後走咗去沖涼房沖個凍水涼熄咗團火,果日唔知搞咩,條女仲話幫唔到我出覺得自己唔夠淫唔夠吸引。

引用:
原帖由 hk005500 於 2020-10-13 16:27 發表 查看引用來源

而家睇隊長小翼都唔系上世纪嘅人啦~

咩思想呀~你又系馬克思呀~🤭🤭🤭
孔雀王太多裸露畫面,怕你睇到硬無地方出火。🤣🤣

引用:
原帖由 hk005500 於 2020-10-13 16:38 發表 查看引用來源

快睇下醫生好D
之前識1個  成日同人講佢次次個幾鐘
點知有次返工途中  痛到要工2,3個人扶住入廠
最後原來系腎石  之後佢同人講之後快左好多 以後D人再問  佢提都唔敢提  睇下醫生好呀  C兄 ...
多謝關心,有心☺☺☺

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-13 16:37 發表 查看引用來源
插成個鐘😂😂咩水都乾啦,話比你聽有高潮都係假🤪🤪🤪🤪係咪條女唔夠吸引?
講古唔好駁古好嗎😆😆
每個人體質唔同,唔通有d水源充足的痴女要走出嚟講你聽咩。😆😆😆

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-13 16:44 發表 查看引用來源
哦🤐🤐🤐🤐🤐
200磅人妻見識少,要唔要倉務哥哥講古仔你聽下🤣🤣
我朋友圈有4位女士,兩位係人妻,兩個係單身,唔係在呢d討論區徵友網認識,正常朋友搭朋友識返嚟,4個我都無同佢哋發生過性關係,但佢哋又肯講下佢哋d私事我聽下,之後我發現,女人係世界上最複雜的生物,想聽咪講下吹下囉。

引用:
原帖由 花郎 於 2020-10-13 17:22 發表 查看引用來源
有些少酒意係可以持久d,因為敏感度低左.但真係飲醉根本起唔到機.個腦仲想做身體都無反應.我試過好多次.所以我成日同人講戲入面講男人醉到斷片第日要人同佢講尋晚佢醉左同人地發生左關係係無可能... ...
呢個世界總會有人信,真醉根本無可能啪啪,腦就算係清醒,身體反應係會延遲,咁多年只醉過一次,一大班師兄弟去完成單工程慶功,湯咗幾次仲識坐到巴士返屋企算叻,最記得坐到中途急到要落車放水,再坐過第二轉車。😆😆

引用:
原帖由 花郎 於 2020-10-13 17:17 發表 查看引用來源
強中自有強中手,性哩樣野攞來比較實屬無聊.優質性愛連前戲都係30~45分鐘就好夠.耐唔代表好,多亦都唔係享受.對我來講質素比數量重要.
呢d嘢係無咩好比,我都係講往事,呢度花生友多,信唔信都無咩所謂,反正係度吹水都係過下日晨。。

引用:
原帖由 花郎 於 2020-10-13 17:37 發表 查看引用來源
我醉既次數係無數次
不過近兩年醉完開始斷片,我就收歛左好多.而家極少大醉.自己中意追酒飲,哩樣野極力控制中.同埋少飲高度酒,係都係屋企先飲.出去食飯而家帶幾支紅酒去.雖然飲晒會叫啤酒繼續,但起碼唔會一野上頭就 ...
酒我興趣不大,咁多年我都覺得啤酒好難飲,不過都會放1、2支酒係屋企,招呼下朋友都要,我多數飲梅酒,通常去開旅行先會飲下,日常生活極少沾酒。

引用:
原帖由 花郎 於 2020-10-13 17:42 發表 查看引用來源
唔係話你,我係講普遍現象.同埋唔同對手表現都唔同.有d做耐d反而覺得辛苦.高潮過一次再繼續佢會問你仲未出不如我手口幫你.再插會痛.但又有d食極唔夠,真係越戰越勇.你想射佢都叫你忍多陣來多次高潮先. ...
性呢樣好睇人,雖然話男人多數係鹹濕,不過呢個世界有好多千奇百怪事,就好似之前我講有4位女士其中一位人妻咁,呢個人妻水源充足,可以用好色形容佢,但世事好奇妙,偏偏佢老公對性呢樣嘢唔熱衷,仲要係快槍手,人妻開頭都只係用玩具滿足自己,但去到後來也踏上了出軌之路。
我呢d局外人聽到呢個故事都覺得好奇,仲將呢個故事改篇咗少少寫咗出嚟。

引用:
原帖由 花郎 於 2020-10-13 17:55 發表 查看引用來源
啤酒有好野既,但而家個d超市啤基本上都係工業啤酒.大量生產又平.幾日就可以成品.好飲既啤酒起碼經過三個月發酵制成.經濟成本大.手工啤會比較接近,但都賣成十幾至幾十一罐不等.靚啤酒常溫飲都好味,唔使雪.
不過你對酒 ...
我酒不過三巡,一杯止🤣🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆