上一頁下一頁
發新話題

呃水吹~~R水吹

收藏  |  訂閱
2.4k  48.5k

引用:
原帖由 jam911 於 2020-10-3 16:08 發表 查看引用來源
如果有彩相會梗加好囉!😏
有😢😢😢咁樣唔好咩夠神秘😂睇唔到個樣有無窮嘅幻想空間🥳🥳

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-3 16:11 發表 查看引用來源
嘿嘿,就是女性既魅力呀~

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-3 16:11 發表 查看引用來源
有四日假期,c姐你有冇出去玩呀?

引用:
原帖由 jam911 於 2020-10-3 16:16 發表 查看引用來源
有四日假期,c姐你有冇出去玩呀?
我都想去玩,我噚日揸車入咗東涌行,好多人超恐怖,D人搭360打晒蛇餅,我連入停車場泊車都泊唔到🤪🤪都係泊街,博一博咋

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-3 16:19 發表 查看引用來源
我都想去玩,我噚日揸車入咗東涌行,好多人超恐怖,D人搭360打晒蛇餅,我連入停車場泊車都泊唔到🤪🤪都係泊街,博一博咋
哈哈,d人冇得出港旅行呀,
我今朝去大帽山端記都爆棚呀😏,不過呢幾日條街真係人氣都返曬來呀

引用:
原帖由 jam911 於 2020-10-3 16:26 發表 查看引用來源
哈哈,d人冇得出港旅行呀,
我今朝去大帽山端記都爆棚呀😏,不過呢幾日條街真係人氣都返曬來呀
食市都要等好耐,我噚日食個間叫羅宋湯專門店入面有位,但係佢哋話有限人數㗎,所以等咗大半個鐘先有得食

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-3 14:37 發表 查看引用來源
又到搬舗時間🥳🥳🥳🥳講日常生活,人生意義,運動精神🥳🥳🥳
一早放相嘛! 又話成百歲呀婆! 我從來都5敢撘爹!🤣🤣🤣

引用:
原帖由 business2047 於 2020-10-3 16:38 發表 查看引用來源

一早放相嘛! 又話成百歲呀婆! 我從來都5敢撘爹!🤣🤣🤣
你應該一早就當我過百歲吖婆咁傾咯,我會問你邊隻軀風油最好用🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-3 16:48 發表 查看引用來源
你應該一早就當我過百歲吖婆咁傾咯,我會問你邊隻軀風油最好用🤣🤣🤣🤣
我唔浪費時間的! 妳咁索就傾得過偈! 😂😂😂

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-3 16:31 發表 查看引用來源
食市都要等好耐,我噚日食個間叫羅宋湯專門店入面有位,但係佢哋話有限人數㗎,所以等咗大半個鐘先有得食
吓,我仲唸住今晚去試食吉烈牛添……🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆