上一頁下一頁
發新話題

呃水吹~~R水吹

收藏  |  訂閱
263  49.1k

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-10-13 15:38 發表 查看引用來源
花C9好利害啊!我都諗起後生果時插成個鐘都未有射意,家下有幾分鐘已經叫好好。😑😑😑
強中自有強中手,性哩樣野攞來比較實屬無聊.優質性愛連前戲都係30~45分鐘就好夠.耐唔代表好,多亦都唔係享受.對我來講質素比數量重要.

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-10-13 16:31 發表 查看引用來源
我印象中無飲完酒去啪啪,我都唔多飲酒,講深刻真係得個次,就係插很咗好耐無射意,同女朋友啪到潮吹搞咗大半個鐘佢都頂唔順,話幫我吹爆,點知吹咗成10分鐘都唔成功,最後走咗去沖涼房沖個凍水涼熄咗團火,果日唔知搞咩,條女仲話幫唔 ...
有些少酒意係可以持久d,因為敏感度低左.但真係飲醉根本起唔到機.個腦仲想做身體都無反應.我試過好多次.所以我成日同人講戲入面講男人醉到斷片第日要人同佢講尋晚佢醉左同人地發生左關係係無可能...

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-10-13 17:31 發表 查看引用來源
呢個世界總會有人信,真醉根本無可能啪啪,腦就算係清醒,身體反應係會延遲,咁多年只醉過一次,一大班師兄弟去完成單工程慶功,湯咗幾次仲識坐到巴士返屋企算叻,最記得坐到中途急到要落車放水,再坐過第二轉車。😆😆 ...
我醉既次數係無數次
不過近兩年醉完開始斷片,我就收歛左好多.而家極少大醉.自己中意追酒飲,哩樣野極力控制中.同埋少飲高度酒,係都係屋企先飲.出去食飯而家帶幾支紅酒去.雖然飲晒會叫啤酒繼續,但起碼唔會一野上頭就剪左片.

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-10-13 17:33 發表 查看引用來源
呢d嘢係無咩好比,我都係講往事,呢度花生友多,信唔信都無咩所謂,反正係度吹水都係過下日晨。。
唔係話你,我係講普遍現象.同埋唔同對手表現都唔同.有d做耐d反而覺得辛苦.高潮過一次再繼續佢會問你仲未出不如我手口幫你.再插會痛.但又有d食極唔夠,真係越戰越勇.你想射佢都叫你忍多陣來多次高潮先.

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-13 16:12 發表 查看引用來源
幾分鐘算唔算早泄吖?
醫學上進入不短過一分鐘唔算早洩,不過男人無個接受到.個個都會話自己最少要插十分鐘以上.之不過唔計前奏.抽插幾分鐘其實ok架啦.起碼叫合格.體質敏感女性你前奏做得好,再加上哩幾分鍾衝刺,可以齊齊上云宵達到高潮.我覺得時間長短無所謂,可以一齊到達高潮先係最完美.簡直水乳交融.

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-10-13 17:42 發表 查看引用來源
酒我興趣不大,咁多年我都覺得啤酒好難飲,不過都會放1、2支酒係屋企,招呼下朋友都要,我多數飲梅酒,通常去開旅行先會飲下,日常生活極少沾酒。 ...
啤酒有好野既,但而家個d超市啤基本上都係工業啤酒.大量生產又平.幾日就可以成品.好飲既啤酒起碼經過三個月發酵制成.經濟成本大.手工啤會比較接近,但都賣成十幾至幾十一罐不等.靚啤酒常溫飲都好味,唔使雪.
不過你對酒無咩興趣.可以慳返.我中意烈酒.梅酒糖份好高.飲一杯仔有益,但唔好一次飲太多.而且糖份高既酒飲醉好大鑊.d酒好難散,你會辛苦好耐.

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-10-13 17:52 發表 查看引用來源
性呢樣好睇人,雖然話男人多數係鹹濕,不過呢個世界有好多千奇百怪事,就好似之前我講有4位女士其中一位人妻咁,呢個人妻水源充足,可以用好色形容佢,但世事好奇妙,偏偏佢老公對性呢樣嘢唔熱衷,仲要係快槍手,人妻開頭都只係用玩具 ...
每個人都有自己故事,睇多左聽多左就會明人生不過如此.我一堆女閨蜜.佢地都中意搵我問問題講心事.我有朋友講笑話我係婦委會主任,我成日話你要交朋友就唔好一見人地係女就起色心.做朋友有咩唔好.真係互相吸引慢慢自然會有故事.你下下夾硬來個個都想撩上床遲早有事故.順其自然最好.

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-13 18:06 發表 查看引用來源
手工啤酒有咩好介紹吖?
無,我唔係好飲啤酒.傷脾胃又濕熱.係天氣好熱或者出去大排檔食飯先飲下.所以無咩點試.唔識推薦

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-10-13 18:06 發表 查看引用來源
我覺得做聽眾過癮d,不過男人講到唔得就好忌諱,好似我位人妻朋友,問過佢老公咁情況,點解唔叫老公去睇下醫生,佢話佢老公唔覺得有問題,反正做愛只係為傳宗接代,人妻一路投訴老公插幾下就射,但又唔敢同老公坦白自己大食唔夠,所以 ...
婚姻生活中七成以上夫妻性生活唔協調.唔係男唔得就係女冷淡,一係就大家都無晒激情.如果唔係就唔會家下出軌同換妻咁普遍啦.
一d成人論壇都有夫妻交友版.一d都唔冷清好熱鬧.成日有人放相寫心得同戰績.唔少仲係老手.

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-13 18:27 發表 查看引用來源
咩論壇吖?😂😂
你搵下草榴社區.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆