上一頁下一頁
發新話題

呃水吹~~R水吹

收藏  |  訂閱
263  49.2k

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-13 18:42 發表 查看引用來源
你成日上㗎?我入咗去睇😂😂😂
以前成日上,主要下載d咸片,哩個壇以前出位咩片都有.後尾唔知咩事改左版.家下變返同其他成人論壇差唔多.不過佢行好嚴謹既會員制.入面既會員全部認證過.所以最大賣點係好多會員會發原創相同文.好多人post自己女友同老婆.個貼圖區post要有認證,即係你影相要擺指定手勢或者文字紙仔證明係原創.所以真實好多.

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-13 18:54 發表 查看引用來源
咸濕仔🥳🥳🥳🥳😂
你錯啦,咸濕仔係以前既事.

而家已經係咸濕佬

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-10-13 18:41 發表 查看引用來源
老手=懂捉住女人心靈空虛呢個弱點的人
個度d老手係兩夫妻出來交換既人.多數男既做聯絡人.會講明要求.例如咩地區,要單男定夫妻,幾多歲左右,身材之類.跟住有人報名佢地會加好友私下了解完ok就會搞活動.一d搞完會出返圖文報告.

引用:
原帖由 degree06 於 2020-10-13 19:28 發表 查看引用來源
酒能亂性,慎之
唔係變性就ok

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-13 19:32 發表 查看引用來源
我家男人煮,我終於明白,點解廚房佬全部男人做🤣🤣🤣男人煮嘢食係幾好食🤣🤣🤣🤣
我都岩岩整完,今晚簡簡單單餐肉,煎蛋,咖哩飯.不過排骨唔夠整唔到個湯.開幾個椰皇算.聽日又正常返.

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-13 22:59 發表 查看引用來源
人哋話通常結婚個個唔係一生中最愛吖
戀愛要搵浪漫激情,結婚要搵穩定溫情.愛情會淡,感情會深.人生無完美,所以一定有遺憾.男女都好,結婚一定要搵可以細水長流互相遷就到既,如果唔係好快親人變仇人,婚姻係兩個唔完美既人互補,唔係靠一個人去維繫.所以過得去已經好唔錯啦.

引用:
原帖由 degree06 於 2020-10-13 23:47 發表 查看引用來源
最愛可能只係一個名詞
各人有優劣,當你日日食鮑魚就會想試下牛雜,日日食牛又會想食下雞.邊有最愛,只有最需要.真正最愛係父母對仔女既愛.

引用:
原帖由 hk005500 於 2020-10-14 00:33 發表 查看引用來源

而家嘅社會離婚数字年年升 你話點解呢?
從前車馬很慢,書信很遠,一生只夠愛一個人.

夜更報告.好安靜好和平. 哩個世界真係美好.

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-18 23:17 發表 查看引用來源
記得上夜更吖🤣🤣🤣🤣
攞大假去澳洲玩幾日

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆