上一頁下一頁
發新話題

呃水吹~~R水吹

收藏  |  訂閱
263  49.1k

引用:
原帖由 hk005500 於 2020-10-11 20:29 發表 查看引用來源

校章用自動念貼是常識吧~
都有哩招,睇來都經歷過

引用:
原帖由 degree06 於 2020-10-11 23:25 發表 查看引用來源
飲濃茶,會唔會好苦?
我中意苦.苦完甘.不過茶好少會苦,除左苦丁茶,之不過苦丁茶入口苦一浸之後甘甜好耐.苦瓜我又係好中意食.
間中都去飲下涼茶排下毒.

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-12 21:10 發表 查看引用來源
😂😂😂我都想,所以我最憎人賭$🤣🤣
我賭得好大,下下十幾廿萬

引用:
原帖由 degree06 於 2020-10-12 21:38 發表 查看引用來源
間唔中係咁,唔知咩事
個serevr慢,你打完字按一下送出就等下.連按就會連出兩野.

引用:
原帖由 degree06 於 2020-10-12 23:31 發表 查看引用來源

原來如此

妳賭股票?波?定打麻雀?
股票.麻雀無打N年,其實幾好玩的,不過又要齊人又坐得太耐.波馬都係同朋友娛樂下.極少玩自己都無研究,次次亂買玩下過癮.

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-12 23:37 發表 查看引用來源
唔係億億聲個D吖?🤣🤣
賭咩億億聲?你以為我講笑.其實玩股票同賭無分別,而且大莊話晒事.不過一d正氣股買下抽下水都ok,莊家肯定食大份,我地小股民順勢而為撈些少油水咁.

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-12 23:48 發表 查看引用來源
你咩都啱玩㗎,我過澳門賭場⋯⋯賭200大細個心都跳到仆街,所以我知自己唔可以賭🤣🤣🤣🤣我個心態係D錢揾得咁辛苦,我寧願食好住好🥳🥳🥳
賭哩樣野我唔太好,娛樂下就ok.過澳門一般我預一二千玩,輸晒就走人,羸到一倍就去食左佢.

引用:
原帖由 degree06 於 2020-10-13 00:46 發表 查看引用來源
波好玩過馬,我睇唔明睇住隻馬係度跑,有咩好玩
波易賭d,賠率固定.不過全世界造波.係世界盃比較正常.我賭世界盃多數贏錢.不過都係雞仔注參與下.一般贏千零至三幾千最多.馬仔好多時買中心水到派彩俾人打劫.我試過買隻十幾倍獨嬴跑出,派彩得返三倍幾.

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-13 10:53 發表 查看引用來源
一個男人一日之內邊有可能不停屌㗎,話一日有七、八鑊個D一定吹大咗😌😌
都有人做得到既,不過唔多,有d係有病.n年前都有單新聞個阿伯就係有哩種,咩名就唔記得.成條砵蘭街馬夫都識佢.佢d錢全部用來叫雞,日日幾次.
我正常人一個都試過最多一日5次.

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-13 13:57 發表 查看引用來源
5次🥳🥳🥳🥳👍👍👍👍腳有冇軟吖?咁快硬到?
個時狀態好,不過最後兩次射唔咩野,條野麻木左無咩快感
完全攞苦來辛,唯一收獲咪就係可以好似而家咁吹噓我試過一日五次囉.頭兩次仲帶套,之後3次帶唔到,女朋友吹硬就即入.
做完緊係腳軟,抖左兩日先回氣.不過當時都幾有成就感.女朋友做到反白眼失神.事後佢話成個腦空白晒淨係感覺到高潮係咁上腦一波接一波.我見佢就手腳震晒好似輕微發羊吊,對眼反白喉嚨發出哦哦荷荷咁既聲.算係一次幾特別體驗.不過真係好累..好累.我覺得有d虛脫咁.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆