究竟3p係咩感覺

收藏  |  訂閱
11  51.3k

我分別都有玩過3P同4P!始終3P mmf好玩D,因為一個男人好難應付兩個女人,如果兩條女可以互動梗係好啦!但如果兩個女仔唔去互動就好似分開一對一咁!我覺得mmf正嘅地方係睇住自己另一半比其他人屌緊時表露出另一面比自己睇咁,而佢又有一種夫目前犯嘅感覺係好有衝撃!

回覆 41# Kayako18 的帖子

我玩開果班定期有聚會,有人搞好過自己搞,酒水野食酒店約人好煩!

引用:
原帖由 Kayako18 於 2020-10-9 14:53 發表 查看引用來源
咁正,咁你可以分享mmmmffff下經驗
如果要分享可能好長編!小小地講啦!初頭去玩的確會同其他新手一様有尷尬同入唔到狀態!但玩多一兩次就會覺得好正,大家可以坦盪盪咁去享受做同一件事感覺好放鬆自我,有時同幾個男仔可以夾到,一齊去令一個女人舒服係好正!見到D女高潮不斷想停又想繼續,好有成功感!我試過兩個女仔一齊去幫我含下佢地又互相車下,果種視覺享受係大於肉體享受!

引用:
原帖由 LionKing1908 於 2020-10-9 16:56 發表 查看引用來源

C Hing試過最多幾人開Party??
最多有成三十人!當然唔係所有人都有參與!

引用:
原帖由 Kayako18 於 2020-10-9 18:06 發表 查看引用來源
嘩,好正,睇片咁。我都好鍾意睇呢類av
有好多D一對對黎嘅都未必落場玩!可能緊張!

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-10-9 19:56 發表 查看引用來源
唔知呢😏😏😏唔知點解,有條夫sd條3p片,好似又心思思咁
如果兩條仔有D默契,3P mmf的確好玩!值得妳一試!

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-10-10 08:54 發表 查看引用來源
哈哈,話就話心思思姐,試就唔啦!我有少少既,經驗
不過都算好好玩嘅
妳又分享下吖!大家交流交流!

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-10-10 17:33 發表 查看引用來源
不如你再分享下
我墨水唔夠!我上次出post寫咗我幾個鐘!

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-10-10 19:08 發表 查看引用來源
你的失敗3ppost呀
係呀!因為歷史久遠,又要諗又要寫!真係小D心機都搞唔掂!

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-10-10 20:33 發表 查看引用來源
快點再諗啦
暫時唔知講D乜嘢回憶好!年紀大,好多記憶都封印左!

前往最後回覆