上一頁下一頁
發新話題

究竟3p係咩感覺

收藏  |  訂閱
110  51.0k

引用:
原帖由 Kayako18 於 2020-10-6 03:50 PM 發表 查看引用來源

妳開到聲實有架啦,人一世物一世,好多人未試過300磅。
有道理

引用:
原帖由 Kayako18 於 2020-10-6 15:50 發表 查看引用來源

妳開到聲實有架啦,人一世物一世,好多人未試過300磅。
比人試玩???300 磅坐臉.....等收C🤣🤣🤣

好忙既感覺

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-10-6 16:06 發表 查看引用來源
比人試玩???300 磅坐臉.....等收C🤣🤣🤣
師妹300磅真是嗎?我未有識朋友這樣重磅。
係的話體位會有限制吧?
我搞過都是偏瘦底的,肥真是未試過。

引用:
原帖由 Kayako18 於 2020-10-6 16:10 發表 查看引用來源

師妹300磅真是嗎?我未有識朋友這樣重磅。
係的話體位會有限制吧?
我搞過都是偏瘦底的,肥真是未試過。
真係300 磅....158 高....
女上我會無咁夠膽....始終驚唔識就力責斷J....🤣🤣
我唔想上A1呀

我分別都有玩過3P同4P!始終3P mmf好玩D,因為一個男人好難應付兩個女人,如果兩條女可以互動梗係好啦!但如果兩個女仔唔去互動就好似分開一對一咁!我覺得mmf正嘅地方係睇住自己另一半比其他人屌緊時表露出另一面比自己睇咁,而佢又有一種夫目前犯嘅感覺係好有衝撃!

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-10-6 18:08 發表 查看引用來源
真係300 磅....158 高....
女上我會無咁夠膽....始終驚唔識就力責斷J....🤣🤣
我唔想上A1呀
咁真係好大份喎....我175cm,143磅。
女上應該會動不了吧?
敢問師妹有咩正性經驗講來聽下?

引用:
原帖由 Kayako18 於 2020-10-6 20:47 發表 查看引用來源

咁真係好大份喎....我175cm,143磅。
女上應該會動不了吧?
敢問師妹有咩正性經驗講來聽下?
女上咪慢慢磨😂😂狗仔最正

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-10-6 21:04 發表 查看引用來源
女上咪慢慢磨😂😂狗仔最正
狗仔應該是最受女仔歡迎,應該是刺激得特別深。
不過男既會易射啲,我通常要狗仔都會留到最後先轉呢個體位。

引用:
原帖由 Kayako18 於 2020-10-6 21:07 發表 查看引用來源

狗仔應該是最受女仔歡迎,應該是刺激得特別深。
不過男既會易射啲,我通常要狗仔都會留到最後先轉呢個體位。
但肥妹都難就位...遇著高人都麻煩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆