上一頁下一頁
發新話題

究竟3p係咩感覺

收藏  |  訂閱
110  51.2k

引用:
原帖由 Kayako18 於 2020-10-9 15:08 發表 查看引用來源
Mui姐最近有咩性經驗?分享來聽下
我冇經驗架

回覆 51# mui1892 的帖子

居然......收收埋埋,知妳唔好意思大庭廣眾講妳絕技,妳偷偷地同我講吧。
洗耳恭聽!

引用:
原帖由 Kayako18 於 2020-10-9 14:53 發表 查看引用來源
咁正,咁你可以分享mmmmffff下經驗
如果要分享可能好長編!小小地講啦!初頭去玩的確會同其他新手一様有尷尬同入唔到狀態!但玩多一兩次就會覺得好正,大家可以坦盪盪咁去享受做同一件事感覺好放鬆自我,有時同幾個男仔可以夾到,一齊去令一個女人舒服係好正!見到D女高潮不斷想停又想繼續,好有成功感!我試過兩個女仔一齊去幫我含下佢地又互相車下,果種視覺享受係大於肉體享受!

回覆 53# devil_popo 的帖子

好心動喎!!
的確咁多P,要講係好長。
平時我睇Av,都會選群交睇,一直都好想試,不過連3P都無試過。

引用:
原帖由 devil_popo 於 2020-10-9 16:46 發表 查看引用來源
如果要分享可能好長編!小小地講啦!初頭去玩的確會同其他新手一様有尷尬同入唔到狀態!但玩多一兩次就會覺得好正,大家可以坦盪盪咁去享受做同一件事感覺好放鬆自我,有時同幾個男仔可以夾到,一齊去令一個女人舒服係好正!見到D ...
C Hing試過最多幾人開Party??

引用:
原帖由 Kayako18 於 2020-10-9 16:41 發表 查看引用來源
居然......收收埋埋,知妳唔好意思大庭廣眾講妳絕技,妳偷偷地同我講吧。
洗耳恭聽!
咁真係冇吖嘛!

回覆 56# mui1892 的帖子

咁mui姐最近有無性需要?
睇文解決?

引用:
原帖由 LionKing1908 於 2020-10-9 16:56 發表 查看引用來源

C Hing試過最多幾人開Party??
最多有成三十人!當然唔係所有人都有參與!

引用:
原帖由 devil_popo 於 2020-10-9 17:18 發表 查看引用來源
最多有成三十人!當然唔係所有人都有參與!
嘩,三十人

引用:
原帖由 Kayako18 於 2020-10-9 17:12 發表 查看引用來源
咁mui姐最近有無性需要?
睇文解決?
冇呀😏😏😏

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆