唔係基佬,只係好奇

收藏  |  訂閱
38  5.9k

唔係基佬,只係好奇

首先講明本人不是基佬,只是好奇想問下各位師兄。如果你哋去商場/公廁 屙尿,入廁格除外,喺尿兜屙尿時,你哋會企到好貼尿兜,定係離開少少, 抑或距離一個身位左右?
點解我會有咁嘅問法呢,因為我去日本/韓國/台灣旅行,發覺佢哋都係離開尿兜半個身位/有啲甚至距離一個身位,但係喺香港見到男性個個都貼到近尿兜,好似怕畀人望到條J J , 唔知係咪佢哋習慣咗,大家都係男性冇問題, 抑或係香港男性比較保守,或者怕醜又或者怕比較。
日本/韓國/台灣 男性廁所尿兜設計,多數係喺大門口位置,出面啲人行過都好清楚見到裡邊啲男性背影。 相反香港男性廁所,尿兜距離門口有一定距離,而且有一定有一塊木板阻隔大門口視線。

請問各位師兄你哋嘅習慣係點樣?

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-6 13:34 發表 查看引用來源
首先講明本人不是基佬,只是好奇想問下各位師兄。如果你哋去商場/公廁 屙尿,入廁格除外,喺尿兜屙尿時,你哋會企到好貼尿兜,定係離開少少, 抑或距離一個身位左右?
點解我會有咁嘅問法呢,因為我去日本/韓國/台灣旅行,發覺佢哋都係 ...
平衡兄, 去sauna時, 個個都系鳩fing fing. 我又吾覺"腥講"男士, 怕比人見到自己條鳩喎.

以前係尿槽 (而家仲見有啲用緊) 分分鐘俾人彈親, 獨立做咗尿兜加埋分隔板我諗係懶衛生同懶私癮, 見過啲大叔伯伯離遠屙, 條嘢雖然係大蛇但滴滴出最後成地都係, 至於自己呢會近距離, 碌嘢短要近啲先屙得準, 太遠會噠噠聲又響又易彈親...
大陸啲尿兜同廁隔都好近外面洗手位置, 洗住手時係會睇到人屙 (背後).

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-6 13:38 發表 查看引用來源
平衡兄, 去sauna時, 個個都系鳩fing fing. 我又吾覺"腥講"男士, 怕比人見到自己條鳩喎.
未必, 講起 sauna / 溫泉試過有次孖外家去旅行, 住溫泉酒店 (台灣) 有男女獨立裸湯, 諗住自己去浸, 點知個自閉舅舅同老襟又話去, 入到去人唔多個自閉舅舅左摭右摭, 驚死人睇蝕佢條小包莖, 轉頭就話要返房.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-6 15:32 發表 查看引用來源

未必, 講起 sauna / 溫泉試過有次孖外家去旅行, 住溫泉酒店 (台灣) 有男女獨立裸湯, 諗住自己去浸, 點知個自閉舅舅同老襟又話去, 入到去人唔多個自閉舅舅左摭右摭, 驚死人睇蝕佢條小包莖, 轉頭就話要返房. ...
唐突問句, 自閉舅舅是否處男? 可能佢仲未習慣比別人見到佢個龜頭.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-6 16:48 發表 查看引用來源
唐突問句, 自閉舅舅是否處男? 可能佢仲未習慣比別人見到佢個龜頭.
係...冇錯, 細𨳊處男一名, 晌屋企睇鹹碟打飛機就多, 沖涼時見佢半勃起些少都露唔到個頭, 佢包皮口窄好難「出人頭地」, 外母講過佢呢啲嘢話佢唔敢見醫生跟進, 不過冇囡問題唔大由𨳊佢, 去溫泉佢望我龜頭就有, 唔知以為佢係基, 去蒸焗係得佢圍毛巾包住, 我細細碌都唔驚人望.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-6 15:32 發表 查看引用來源

未必, 講起 sauna / 溫泉試過有次孖外家去旅行, 住溫泉酒店 (台灣) 有男女獨立裸湯, 諗住自己去浸, 點知個自閉舅舅同老襟又話去, 入到去人唔多個自閉舅舅左摭右摭, 驚死人睇蝕佢條小包莖, 轉頭就話要返房. ...
你都話佢係自閉,可能唔習慣啫。

帶佢出去玩多啲就習慣。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-6 17:12 發表 查看引用來源

係...冇錯, 細𨳊處男一名, 晌屋企睇鹹碟打飛機就多, 沖涼時見佢半勃起些少都露唔到個頭, 佢包皮口窄好難「出人頭地」, 外母講過佢呢啲嘢話佢唔敢見醫生跟進, 不過冇囡問題唔大由𨳊佢, 去溫泉佢望我龜頭就有, 唔 ...
艾兄, 你係過來人應該教下佢,雖然而家佢冇女朋友但係第日識咗個 ,條女知道佢出唔到頭佢受傷害重大,你應該帶佢去割咗塊包皮,等佢以後可以做一個出頭人。
其實又好難怪佢成日眼啤啤咁望住你碌鉋,始終佢碌嘢同你碌嘢分別好大, 而且你又剃埋毛, 好大可能佢連自己個龜頭都未曾見過,佢都唔知係你條嘢 k 型定係佢條嘢 k 型,佢咪覺得好出奇囉。

引用:

有機會帶埋你舅舅去浸男女混浴湯,睇下佢嘅反應係點? 見到啲女性會有乜嘢反應? 會繼續用條毛巾遮住小 JJ 轉身就走人,定係即刻抌低條毛巾同人玉帛相見。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-6 17:12 發表 查看引用來源

係...冇錯, 細𨳊處男一名, 晌屋企睇鹹碟打飛機就多, 沖涼時見佢半勃起些少都露唔到個頭, 佢包皮口窄好難「出人頭地」, 外母講過佢呢啲嘢話佢唔敢見醫生跟進, 不過冇囡問題唔大由𨳊佢, 去溫泉佢望我龜頭就有, 唔 ...
真系要帶自閉舅舅上去一樓一, 搵個姐姐提供性教育比佢.

前往最後回覆