唔係基佬,只係好奇

收藏  |  訂閱
38  5.9k

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-7 12:59 發表 查看引用來源
真系要帶自閉舅舅上去一樓一, 搵個姐姐提供性教育比佢.
得就去咗唔使等到而家, 佢唔只自閉仲孤寒兼宅到爆, 匿晌屋企攞碌杉都撬唔郁.    諗佢都係睇四仔打飛機多..

引用:
原帖由 平 c 兄發表   

你都話佢係自閉,可能唔習慣啫。

帶佢出去玩多啲就習慣。
佢唔只自閉, 仲係宅到爆孤寒絕頂罕有生物.
引用:
原帖由 平 c 兄發表

艾兄, 你係過來人應該教下佢,雖然而家佢冇女朋友但係第日識咗個 ,條女知道佢出唔到頭佢受傷害重大,你應該帶佢去割咗塊包皮,等佢以後可以做一個出頭人。
其實又好難怪佢成日眼啤啤咁望住你碌鉋,始終佢碌嘢同你碌嘢分別好大, 而且你又剃埋毛, 好大可能佢連自己個龜頭都未曾見過,佢都唔知係你條嘢 k 型定係佢條嘢 k 型,佢咪覺得好出奇囉。
佢係阿哥身份年紀就嚟六十花甲, 想識囡難度極高, 點講佢唔會聽嗰種人嚟, 仲講話割包皮 , 去旅行一次就夠, 主要係照顧外母, 淨係得佢唔使我講老虎第一個 say no; 桑拿當場仲有老襟, 佢幼長我肥短, 舅舅兩個都有啤, 睇咁多四仔都知碌嘢會唔同, 好奇人哋龜頭真樣係點, 同埋諗我啲毛點搞, 講佢知用 ipl 燈照, 大部份位置會類似永久脫光, 效果好過剃佢都唔明, 龜頭老襟都有問係咪割包皮後含𨶙𨳒閪會爽啲會唔會砌耐啲...
引用:
原帖由 平 c 兄發表

有機會帶埋你舅舅去浸男女混浴湯,睇下佢嘅反應係點? 見到啲女性會有乜嘢反應? 會繼續用條毛巾遮住小 JJ 轉身就走人,定係即刻抌低條毛巾同人玉帛相見。
呢樣一定唔會, 第二日已經唔敢去, 晌房浸就算, 反而佢家姐就夠膽一齊裸湯, 當然老虎即刻就𨳒鑊甘, 佢自己都唔敢同家人裸浸, 同朋友就多數可以..

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-7 13:17 發表 查看引用來源

得就去咗唔使等到而家, 佢唔只自閉仲孤寒兼宅到爆, 匿晌屋企攞碌杉都撬唔郁.    諗佢都係睇四仔打飛機多..
自閉舅舅原來接近60? 我以為系26呀!! 割佢塊皮=割佢忽肉, 好難攪喎.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-7 16:57 發表 查看引用來源
自閉舅舅原來接近60? 我以為系26呀!! 割佢塊皮=割佢忽肉, 好難攪喎.
唔好講佢, 呢塊皮唔少男性都冇膽面對要割呢個問題, 寧願長期覆蓋住佢, 個老襟話自己雖算係長但扯盡都唔係全露個龜頭.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-7 14:15 發表 查看引用來源

佢唔只自閉, 仲係宅到爆孤寒絕頂罕有生物.

佢係阿哥身份年紀就嚟六十花甲, 想識囡難度極高, 點講佢唔會聽嗰種人嚟, 仲講話割包皮 , 去旅行一次就夠, 主要係照顧外母, 淨係得佢唔使我講老虎第一個 say no; 桑 ...
我們以為你舅舅好年青,原來已經六十又冇女朋友,咁樣就無謂多此一舉去割包皮。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-7 20:39 發表 查看引用來源

唔好講佢, 呢塊皮唔少男性都冇膽面對要割呢個問題, 寧願長期覆蓋住佢, 個老襟話自己雖算係長但扯盡都唔係全露個龜頭.
最主要都係清潔問題。
性交方便應該影響不大。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-7 23:25 發表 查看引用來源

我們以為你舅舅好年青,原來已經六十又冇女朋友,咁樣就無謂多此一舉去割包皮。
小弟已屆廢佬層次, 佢係阿哥輩自然有番咁上下年紀, 佢啲氣質有啲似日本嗰隊 ungirls, 見圖, 正呢....   

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-7 20:39 發表 查看引用來源

當囡囡踎低, 準備幫我含能, 我條鳩扯到高一高, 大大個龜頭對住佢塊面, 感覺好威猛.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-8 06:39 發表 查看引用來源

小弟已屆廢佬層次, 佢係阿哥輩自然有番咁上下年紀, 佢啲氣質有啲似日本嗰隊 ungirls, 見圖, 正呢....   

樣貌都唔錯呀,應該會有好多女性鍾意呢類型。

引用:

回想起大概一兩年前 ,人有三急去商場廁所屙尿,入到去全部尿兜企滿人,只有一個空位就走咗埋去,正在放水之際眼尾見到隔離有個人,個下身左擰右擰,個頭又一樣左望右望,好自然我望咗落下面,見到佢碌嘢真係好勁,應該係未扯旗,但係已經有六吋長,龜頭超大比正常人大兩倍,陰莖都好粗,跟住望返佢個樣,好似有少少弱智, 畀我嘅感覺佢唔係喺度屙尿,只係想露械畀人睇自豪一番。

前往最後回覆