唔係基佬,只係好奇

收藏  |  訂閱
38  5.9k

回覆 12# 艾拉傑 的帖子

嘩,同家人祼浸,咁係屋企咪可以仲開放?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-10-8 19:49 發表 查看引用來源
嘩,同家人祼浸,咁係屋企咪可以仲開放?
佢哋女仕們 (姊妹) 同浸, 唔係開唔開放, 只係想唔想啫..

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-8 11:46 發表 查看引用來源
當囡囡踎低, 準備幫我含能, 我條鳩扯到高一高, 大大個龜頭對住佢塊面, 感覺好威猛.
同意, 條嘢硬咗就「亨」佢塊面, 之後就幫佢做 facial...

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-8 13:15 發表 查看引用來源

回想起大概一兩年前 ,人有三急去商場廁所屙尿,入到去全部尿兜企滿人,只有一個空位就走咗埋去,正在放水之際眼尾見到隔離有個人,個下身左擰右擰,個頭又一樣左望右望,好自然我望咗落下面,見到佢碌嘢真係好勁,應該係未扯旗,但係已 ...
唔係歧視或偏見, 傻或智力低嘅男性, 唔少嗰度係會寧舍巨型, 有朋友做過照顧呢類人仕工作, 話佢哋無聊就拎碌嘢出嚟玩, 初初唔知嚇死, 有啲就好細兜, 差別幾大吓, 所以唔只波大冇腦, 𨳊大可能係智商......講笑, 各位大碌大哥唔好見怪...

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-9 06:46 發表 查看引用來源

同意, 條嘢硬咗就「亨」佢塊面, 之後就幫佢做 facial...
艾兄, 諗起都開心. 明天我同囡囡staycaton, 一於試下先.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-9 06:41 發表 查看引用來源

佢哋女仕們 (姊妹) 同浸, 唔係開唔開放, 只係想唔想啫..
如果完全唔相識,絕對冇問題而且唔會尷尬。
如果係大家相識或者係朋友可能都會有少少尷尬。
但係如果同親戚或者家人就可能會有唔好意思或者羞澀。

好似出去台灣/韓國/日本浸溫泉,赤裸裸冇其他相熟朋友在場,覺得好自由/好奔放而且好享受。

有一次同老婆外家一家人一齊去日本旅行,嗰次第一次同舅仔一齊入去浸溫泉,因為自己實在太渺小,所以攞咗一條小方巾遮住重要部位,唔知係咪舅仔係第一次浸溫泉,佢見到我咁樣做法都好自然有樣學樣,反而其他日本人/韓國人全部都話知你,任睇唔嬲。

有一次打算同老婆去台灣玩,book咗間溫泉酒店,點知大姨又話想去,卒知三人成行三人一間房。 第一晚就發生咗 一段小插曲,晚上同老婆行完街返酒店,開咗房門唔見大姨,以為佢自己出去行街,於是同老婆一齊剝光豬走入房內溫泉浴池去浸浴,點知一打開門見到大姨赤條條享受佢嘅溫泉浴,當堂大家都嚇咗一跳,但唔知點解佢突然記起身,咁就大家都互窺全相, 雖然佢身材唔係好正年紀大咗 d d, 但係我望住佢嘅身體,小弟弟不自覺地硬起來,最後畀佢哋兩姊妹笑。 之後嗰兩三日,我哋早晚都三人行一齊浸溫泉浴,老婆冇詐型大姨冇所謂,嗰幾日勉強都叫享受齊人之福, 但只限於浸溫泉浴。

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-9 13:09 發表 查看引用來源
艾兄, 諗起都開心. 明天我同囡囡staycaton, 一於試下先.
嗯.....咁樣....c 兄聽日要好似啲鼓手打吓左又打吓右....兩邊都「亨」勻佢...  < 來做好鼓手......(哥哥的歌)

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-9 13:35 發表 查看引用來源

如果完全唔相識,絕對冇問題而且唔會尷尬。
如果係大家相識或者係朋友可能都會有少少尷尬。
但係如果同親戚或者家人就可能會有唔好意思或者羞澀。

好似出去台灣/韓國/日本浸溫泉,赤裸裸冇其他相熟朋友在場,覺得好自由/ ...
連洗身浸溫泉都一齊, 會唔會晌大
姨面前揸嫂夫人波波, 沖涼時條硬柴俾哂佢兩個睇 ? 孖埋大姨同遊嗰幾日咪冇乜機會同阿嫂𨳒番幾鑊 ? 定係大姨識做抽時間去 shopping 俾間房你哋造餐飽. 有次大陸短線純玩遊, 我大姨一齊游完早水, 各自返房沖涼時就話半個鐘後落餐廳早餐, 俾外母醒佢, 外母醒得多, 老虎就話唔好理佢, 又未夠鐘 check out 集合, 亦趁佢哋唔喺房唔怕聽到聲 , 結果個零鐘後先落餐廳食, 佢哋倆母女剛食飽上番房 standby, 外母仲問我個浴室咁大孖我個女好唔好玩 ? 後生嗰個都冇咁醒目識做.
有機會要孖 c 兄你浸吓裸湯, 比吓劍鬥細鬥短... <唔係基 !
呢啲真係講唔埋, 晌亞洲區浸溫泉或更衣室赤條條會有啲人仕見唔慣麻甩冇毛, 上次孖老襟同自閉舅剝光裸浸佢哋都係呢啲眼神, 而老襟又猛呻自己機能衰退問題, 對住呢兩件真係悶到嘔, 朋友堆反而問題不大, 因大家唔係冇毛就係會定期修毛, 其他人關注我哋就有 .
外家都有大姨, 年紀應該大過平 c 兄你嗰位 (佢已經係長者咭持有人), 雖然未至於好似平 c 兄咁可以肉帛相見浸溫泉, 不過有時佢唔會介意省波餅俾我嘆, 呢位大姨打扮吓, 樣貌身形都呃到吓人, 去旅行時都有唔少大叔孖佢搭訕, 有時會孖埋佢陪外母去啲短線兩三天玩, 唔記得邊次旅遊有件小事件發生, 行緊街途中佢失平衡仆正拍緊嘢嘅我度, 電光火石間當然伸手扶佢, 唔係就有機會碌落梯級, 點知位置剛剛好面對面, 佢扶住我手臂而我冇拿攝錄機隻手「吸」正佢波波, sorry 都嚟唔切攤開五隻手指唔好再揸住個波波, 點知仲大鑊, 掌心磨正佢粒的, 因為佢當日戴嘅 bra 好薄冇落 pad (因佢 CUP 數唔係大有時會戴呢啲 bra), 扶佢企正嗰幾秒同時真係無意摔住的的, 感覺到佢的的硬咗, 呢次事件佢完全冇介意, 仲安慰番小弟 , 真係有印象兼尷尬, 始終當佢係家姐又年長咁多唔會有乜嘢性幻想.
至於老虎唔慣同熟人裸湯, 親人更怕, 可能驚佢哋老土見唔慣佢脫咗毛尷尷地尬, 唯獨佢有個老友, 可以孖佢一齊沖涼, 去游水遇著人多唔夠房沖涼佢哋就會齊齊洗, 去汗蒸幕/女湯學 C 兄話齋個個唔識還可以, 有我陪住佢同行的話又會大膽冇有怕, 晌歐洲嘅男女混桑拿甚至天體村都夠膽剝光俾人睇, 到去台灣玩, 某次去玩同一日幾個景點碰到對當地夫婦幾次, 到夜晚晌酒店分別男女裸湯大家光脫脫時又碰到正, 咁就結識咗, 此後每到台灣都搵佢帶路, 到去泰國租 RESORT/VILLA 玩唔記得幾時開始兩位女仕唔介意晌另一個識嘅男人面前脫光, 我孖台灣大哥見到另一個女人脫光都會有反應扯吓旗, 當然大家底線都係只可看不可「清蒸啪拿」, 刺激點都係可以睇住對方啪啪, 甚至幫對方揸機拍番段片, 老虎晌台灣大嫂度學到啲口交功夫, 俾佢吹爆快過以前,.

happy vacation
引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-10 02:37 發表 查看引用來源

連洗身浸溫泉都一齊, 會唔會晌大姨面前揸嫂夫人波波, 沖涼時條硬柴俾哂佢兩個睇 ? 孖埋大姨同遊嗰幾日咪冇乜機會同阿嫂𨳒番幾鑊 ? 定係大姨識做抽時間去 shopping 俾間房你哋造餐飽. 有次大陸短線純玩遊, 我大姨 ...

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-10 02:37 發表 查看引用來源

連洗身浸溫泉都一齊, 會唔會晌大姨面前揸嫂夫人波波, 沖涼時條硬柴俾哂佢兩個睇 ? 孖埋大姨同遊嗰幾日咪冇乜機會同阿嫂𨳒番幾鑊 ? 定係大姨識做抽時間去 shopping 俾間房你哋造餐飽. 有次大陸短線純玩遊, 我大姨 ...
真係嬲佢唔知,話佢又唔好意思 ,全程黐到實同我老婆行街 ,好似佢先係主角我係第三者。一心諗住同老婆去relax 吓,順便過返兩三日淫亂生活,點知係過咗幾日紮炮生活。話就話三個人早晚都一齊浸浴, 好似好享受艷福無邊 ,其實係相反。可能係年紀大,睡眠時間唔需要咁多,所以大姨一早起身就走去浸浴,我同老婆之後起身想去浸浴,但係佢又唔識做,仲話一齊浸開心啲,好啦到夜晚同老婆兩個鴛鴦浴,佢又衝入嚟話要浸溫泉浴,咁樣就焗住一齊。
不過算啦,因為佢同老公離咗婚十幾年,一直都冇第二春攞埋貞節牌坊,又好難怪佢十幾年未聞過男人(除),加上五/六年前踏入更年期, 仲邊度會理解到男女間嘅情慾。
你就好啦,外母咁識做又通情達理。話說回來,好似你咁搵到另一 對父妻,可以大家互相交流,真係一件美好嘅事。

前往最後回覆