唔係基佬,只係好奇

收藏  |  訂閱
38  5.9k

引用:
原帖由 tml0398 於 2020-10-11 13:31 發表 查看引用來源
happy vacation
有得 vacation 當然就要 happy, 而家情況唔知何時何年先有得 happy...

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-11 23:57 發表 查看引用來源

真係嬲佢唔知,話佢又唔好意思 ,全程黐到實同我老婆行街 ,好似佢先係主角我係第三者。一心諗住同老婆去relax 吓,順便過返兩三日淫亂生活,點知係過咗幾日紮炮生活。話就話三個人早晚都一齊浸浴, 好似好享受艷福無邊 ,其實係 ...
咁樣去旅遊當然大煞風景, 可能係嫂夫人安排可以等副偈抖吓   (講笑), 再有去或者安排多個人俾佢同房就唔會阻住你 happy, 我都係咁安排唔使經常晌唔適當時候俾人按門鐘阻住哂.
台灣朋友情況係特別啲, 佢哋「人屎」又好而且比較年長啲, 加上係兩地關係唔同本地會成日見, 如果係朋友堆一定接受唔到..

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-9 22:52 發表 查看引用來源

嗯.....咁樣....c 兄聽日要好似啲鼓手打吓左又打吓右....兩邊都「亨」勻佢...  < 來做好鼓手......(哥哥的歌)
星期六, 1pm去Nathan Hotel攞房, 鴛鴦浴時, 已經要囡囡踎底, 幫我含能&乃春袋. 先用沐浴露查勻囡囡塊面, 再揸實條鳩系佢面上打圈, 好似幫佢做facial一樣, 都幾過引.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-12 12:41 發表 查看引用來源
星期六, 1pm去Nathan Hotel攞房, 鴛鴦浴時, 已經要囡囡踎底, 幫我含能&乃春袋. 先用沐浴露查勻囡囡塊面, 再揸實條鳩系佢面上打圈, 好似幫佢做facial一樣, 都幾過引. ...
咁有冇插佢鼻窿幫佢撩鼻屎呢 ?  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-12 13:16 發表 查看引用來源

咁有冇插佢鼻窿幫佢撩鼻屎呢 ?  
🤮🤮🤮🤮🤮

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-12 12:41 發表 查看引用來源
星期六, 1pm去Nathan Hotel攞房, 鴛鴦浴時, 已經要囡囡踎底, 幫我含能&乃春袋. 先用沐浴露查勻囡囡塊面, 再揸實條鳩系佢面上打圈, 好似幫佢做facial一樣, 都幾過引. ...
仲有一樣玩法,叫女女揸住你對春袋,加埋洗面奶刷面清潔毛孔。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-12 07:12 發表 查看引用來源

咁樣去旅遊當然大煞風景, 可能係嫂夫人安排可以等副偈抖吓   (講笑), 再有去或者安排多個人俾佢同房就唔會阻住你 happy, 我都係咁安排唔使經常晌唔適當時候俾人按門鐘阻住哂.
台灣朋友情況係特別啲, 佢哋「人 ...
其實真係好傷,又機票又酒店 ,但係又冇得happy 。要搵人同佢夾房真係好難,飛咗佢自己兩公婆去機會仲好過。
但係可惜今年冇機會,明年可能下半年先至有機會。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-12 16:09 發表 查看引用來源

其實真係好傷,又機票又酒店 ,但係又冇得happy 。要搵人同佢夾房真係好難,飛咗佢自己兩公婆去機會仲好過。
但係可惜今年冇機會,明年可能下半年先至有機會。 ...
要睇埋嫂夫人意願, 姊妹情深話之你...
去得玩先算, 多數夾吓台灣大哥去吓泰國近近哋嗰啲 naturist village 等佢哋觀摩吓, 孖佢聯絡時大家得個恨字....

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-10-12 15:58 發表 查看引用來源

仲有一樣玩法,叫女女揸住你對春袋,加埋洗面奶刷面清潔毛孔。
平衡兄, 咁特別? 下次試下. 做完facial, 再系囡囡閪窿"施肥", 滋潤下佢個臭X.

前往最後回覆