上一頁下一頁
發新話題

22年至23年度一膽拖三腳【慳注碼法】延續篇(此貼絕不歡迎東涌水龜友進入)

收藏  |  訂閱
448  35.3k

玩下測試...誰的準? (第十回合) 測試到左最後此回合了。
2020年12月20日 星期日  田草C3  泥地 第31次賽事

某人的精選...
R8.  5拖  3~10~11
R9.  12拖  2~9~11

一膽拖三腳「慳本法」...
R8.   5 拖  3~4~1
R9.  12拖   4~6~1

玩下測試...誰的準? (第十回合) 測試到左最後此回合了。
2020年12月20日 星期日  田草C3  泥地 第31次賽事

某人的精選...
R8.  5拖  3~10~11             (中膽不中腳)
R9.  12拖  2~9~11             (不    中)

一膽拖三腳「慳本法」...
R8.   5 拖  3~4~1              (中定膽三重彩...派8168元)
R9.  12拖   4~6~1              (不    中)

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2020-12-20 18:05 發表 查看引用來源

某人的精選...
R8.  5拖  3~10~11             (中膽不中腳)
R9.  12拖  2~9~11             (不    中)

...
冇跟到😟
師兄勁👍🏻👏👏

呢次玩咗十個回合我嘅揀馬方法同某人嘅揀馬方法對比...我嘅方法起碼贏佢24500分

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2020-12-20 18:23 發表 查看引用來源
呢次玩咗十個回合我嘅揀馬方法同某人嘅揀馬方法對比...我嘅方法起碼贏佢24500分
師兄超勁呀!👏👏👏💯🤩💪

引用:
原帖由 月影偷情 於 2020-12-20 18:38 發表 查看引用來源

師兄超勁呀!👏👏👏💯🤩💪
唔係勁只不過係大家捉馬嘅方法唔同而已

艱苦經營純利少許...

2433        20-12-2020
14:00        沙田
星期日        位置        3 場    3 當家精神 $100

$ 100.00        $ 790.00

2449        20-12-2020
15:02        沙田
星期日        連贏位置Q        5 場    9 八進 拖 1 雄龍 +
           3 翡翠鳳凰 + 5 多多寶驥 +
           8 超然 + 10 中華威威 $10

$ 100.00        $ 741.00

20-12-2020
16:37

沙田
星期日

連贏位置Q
8 場    5 共同勝利 拖 1 順勢贏 +
           4 弛曜風 + 10 都柏名駒 $10

$ 60.00

$ 797.50

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2020-12-21 14:03 發表 查看引用來源
星期日        位置        3 場    3 當家精神 $100

星期日        連贏位置Q        5 場    9 ...
😒我都係小利:
中 勇眼光 位置 $100
中 八進 W+P $10 單頭.

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2020-12-21 14:03 發表 查看引用來源

星期日        連贏位置Q        5 場    9 ...
今日又係要考眼光😁💪💪加油期望又赢$
R 2 : 8
R 6 : 9
希厩起個孖寶🤩✌️

2020年12月23日星期三 谷草C3 第32次賽事

蘇銘倫馬膽...(蘇銘倫做膽絕對唔係我嘅心水嚟㗎...我只不過忽然諗起有一次喺馬網有人睇到我一膽拖3腳份資料...唔知係咪質疑我佢話如果咁樣用曬莫雷拉做膽拖你份資料的腳咁咪好易發達...當日莫雷拉出九場馬有八隻入三甲...睇返份表嘅資料就中咗七場Q.QP.所以今次我又試下玩下...)

R1.6拖8~5~7

R2.2拖6~1~11

R4.1拖11~2~3

R5.4拖11~10~8

R6.2拖12~1~8

R7.4拖3~10~5

R8.1拖9~2~6

R9.4拖8~2~1

有冷有熱任君選擇...我就無冷不歡的...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆