上一頁下一頁
發新話題

22年至23年度一膽拖三腳【慳注碼法】延續篇(此貼絕不歡迎東涌水龜友進入)

收藏  |  訂閱
448  35.3k

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2020-12-23 14:59 發表 查看引用來源
蘇銘倫馬膽...(蘇銘倫做膽絕對唔係我嘅心水嚟㗎...我只不過忽然諗起有一次喺馬網有人睇到我一膽拖3腳份資料...唔知係咪質疑我佢話如果咁樣用曬莫雷拉做膽拖你份資料的腳咁咪好易發達...當日莫雷拉出九場馬有八隻入三 ...
👏謝😁師兄提供🤩✌️

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2020-12-23 14:59 發表 查看引用來源
蘇銘倫馬膽...(蘇銘倫做膽絕對唔係我嘅心水嚟㗎...我只不過忽然諗起有一次喺馬網有人睇到我一膽拖3腳份資料...唔知係咪質疑我佢話如果咁樣用曬莫雷拉做膽拖你份資料的腳咁咪好易發達...當日莫雷拉出九場馬有八隻入三 ...
擒晚蘇膽共入左三場三甲拖的腳都三場中到Q.QP.成績都唔錯...

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2020-12-24 16:17 發表 查看引用來源

擒晚蘇膽共入左三場三甲拖的腳都三場中到Q.QP.成績都唔錯...
昨晚戰敗😒😭。

星期日
R 4 : 9 好眼光 (蔡厩)+莫雷拉✌️👍🏻💯膽材,
預計W有 6 - 12 賠 左右

中單T : 2334 2注✌️🥳🥳🥳

2020年12月26日 星期六 田草A3 泥地第33次賽事

蘇膽...
R1.2拖4~7~1
R2.7拖2~3~1
R3.7拖10~14~1
R4.11拖7~5~3
R5.2拖6~4~9
R6.2拖7~5~1
R7.11拖5~6~9
R8.4拖3~9~1
R9.7拖4~5~13
R10.4拖9~12~14
R11.5拖14~6~2

回覆 103# 月影偷情 的帖子

中正………R4 : 9-14 膽單T + R 9 5-12 正Q /位置Q .豊收👏👏👏🥳🥳✌️💯

25-12-2020
21:33

沙田
星期六

連贏位置Q
5 場    3 八太子 + 7 都靈紅星 +
           12 鵰神 $10

$ 60.00

$ 1,018.50

26-12-2020
14:00

沙田
星期六

位置Q
4 場    4 逍遙駒 + 14 紅鬃烈馬 $10

$ 10.00

$ 662.50

2653        26-12-2020
16:52        沙田
星期六        過關 位置Q
2X3        10 場  14 量化歡騰 拖 2 平海掌星 +
           4 傳盛
11 場  2 明月輝煌 + 14 至尊高陞 $10

$ 50.00        $ 444.50

引用:
原帖由 月影偷情 於 2020-12-26 18:10 發表 查看引用來源
中正………R4 : 9-14 膽單T + R 9 5-12 正Q /位置Q .豊收👏👏👏🥳🥳✌️💯
恭喜

回覆 107# 冷T愛好者 的帖子

😅🥳👏🤭下個賽日就係2021開始……👏👏😁

引用:
原帖由 月影偷情 於 2020-12-26 19:39 發表 查看引用來源
😅🥳👏🤭下個賽日就係2021開始……👏👏😁
擒日你問埋喱場14膽拖...玩混合過關2串3就過肥年了。(咁啱又係有9~14)

第11埸
        (1拖)        9~3~4        (8拖)        9~12~6
        (2拖)        14~9~5      (9拖)        14~8~1
        (3拖)        9~1~2        (10拖)        7~5~3
        (4拖)        1~2~5        (11拖)        7~5~6
        (5拖)        14~6~2      (12拖)        2~14~13
        (6拖)        5~7~13      (13拖)        9~14~12
        (7拖)        6~9~2       (14拖)        9~2~5

海外賽事

2690        27-12-2020
12:19        海外賽事
星期日        連贏位置Q        3 場    14 星照大地 拖 4 神聖之力 +
           7 王牌登場 + 12 火山女神 +
           16 太空穿梭 $10

$ 80.00

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆