上一頁下一頁
發新話題

22年至23年度一膽拖三腳【慳注碼法】延續篇(此貼絕不歡迎東涌水龜友進入)

收藏  |  訂閱
448  35.4k

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2021-9-25 21:13 發表 查看引用來源
2021年9月26日 星期日 田草C3 泥地 第7次賽事

第1埸
        (1拖)        8~3~6        (8拖)        10~7~1
        (2拖)        10~9~8      (9拖)        2~7~3
        (3拖)        7~8~1        (10拖)   ...
師兄,國慶日賽🤗☕又要靠師兄D料☕😁

師兄💪🏻加油☺️☕😁

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-9-30 18:17 發表 查看引用來源
師兄💪🏻加油☺️☕😁
冇乜人回應即係冇乜人睇...等多啲人回應冷T愛好者自然會再返嚟...哈哈

以後如有人自己有心水馬膽又想参考慳本法拖乜腳...
可以問下拖乜腳的...我會盡快回覆的

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2021-10-8 20:01 發表 查看引用來源
以後如有人自己有心水馬膽又想参考慳本法拖乜腳...
可以問下拖乜腳的...我會盡快回覆的
🥳🥳🎉👏👏👏👍🏻好😁

期待…10/10星期日沙田日賽提供參考!!!

上次玩誰的準...

原帖由 冷T愛好者 於 2020-12-20 18:23 發表 查看引用來源
呢次玩咗十個回合我嘅揀馬方法同某人嘅揀馬方法對比...我嘅方法起碼贏佢24500分

由明天2021年10月10日星期日 田草A3 泥地 第10次賽事 開始又玩10次...

回覆 316# 冷T愛好者 的帖子

🎉👏👏👏👍🏻好😁

期待冷T愛好者提供10/10沙田日賽的慳本法心水

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2021-10-9 21:40 發表 查看引用來源
原帖由 冷T愛好者 於 2020-12-20 18:23 發表 查看引用來源
呢次玩咗十個回合我嘅揀馬方法同某人嘅揀馬方法對比...我嘅方法起碼贏佢24500分

由明天2021年10月10日星期日 田草A3 泥地 第10次賽事 開 ...
第一回合: 2021年10月10日 星期日 田草A 泥地 第10次賽事

某人精選:
R2.   5拖3~11~13  (中5~13QP.派46.5元)
R10. 2拖1~6~11    (膽不中)

一膽拖三腳「慳本法」:
R2.   5拖8~14~7  (腳不中)
R10. 2拖1~5~7    (膽不中)

第二回合: 2021年10月17日 星期日 田草B2  第12次賽事

某人精選:
R2.   6拖3~7~11  
R4. 13拖5~11~10   

一膽拖三腳「慳本法」:
R2.   6拖8~1~2  
R4. 13拖12~10~1

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆