上一頁下一頁
發新話題

22年至23年度一膽拖三腳【慳注碼法】延續篇(此貼絕不歡迎東涌水龜友進入)

收藏  |  訂閱
448  35.4k

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2021-10-17 11:54 發表 查看引用來源
第二回合: 2021年10月17日 星期日 田草B2  第12次賽事

某人精選:
R2.   6拖3~7~11  
R4. 13拖5~11~10   

一膽拖三腳「慳本法」:
R2.   6拖8~1~2  
R4. 13拖12~10~1
第二回合: 2021年10月17日 星期日 田草B2  第12次賽事

某人精選:
R2.   6拖3~7~11    (膽唔中)
R4. 13拖5~11~10  (膽唔中)

一膽拖三腳「慳本法」:
R2.   6拖8~1~2     (膽唔中)
R4. 13拖12~10~1 (膽唔中)

可惜「某人」唔係揀第二場2膽或3膽...

第2埸
        (1拖)        6~14~11        (8拖)        6~3~12
       (2拖)       3~10~4          (9拖)        4~13~1
        (3拖)        2~10~4          (10拖)        2~12~4
        (4拖)        12~3~10        (11拖)        10~1~13
        (5拖)        2~4~8            (12拖)        4~10~2
        (6拖)        8~1~2            (13拖)        9~4~11
        (7拖)        4~6~2            (14拖)        3~12~1

四重彩派382433元   (二大師傳相信大把人捉到佢做膽吧)

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2021-10-18 13:24 發表 查看引用來源
第2埸
        (1拖)        6~14~11        (8拖)        6~3~12
        (2拖)        3~10~4          (9拖)        4~13~1
        (3拖)        2~10~4          (10拖)        2~12~4
        (4拖)        12 ...
師兄🧐😑都冇提供過。

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-10-19 15:28 發表 查看引用來源

師兄🧐😑都冇提供過。
都冇人問到...請看314貼...

以後如有人自己有心水馬膽又想参考慳本法拖乜腳...
可以問下拖乜腳的...我會盡快回覆的 (喺開跑前嘅一粒鐘...跟住就會賭現場唔得閒再入嚟)

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2021-10-19 21:27 發表 查看引用來源
以後如有人自己有心水馬膽又想参考慳本法拖乜腳...
可以問下拖乜腳的...我會盡快回覆的 (喺開跑前嘅一粒鐘...跟住就會賭現場唔得閒再入嚟)
20/10, 夜賽:

1/2/6/7場

謝謝!

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-10-20 06:52 發表 查看引用來源

20/10, 夜賽:

1/2/6/7場

謝謝!
絕不贊成各場12隻膽都買曬...完全違背曬「慳本法」以小本博大利嘅原則

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2021-10-20 08:04 發表 查看引用來源
絕不贊成各場12隻膽都買曬...完全違背曬「慳本法」以小本博大利嘅原則
當然😁☕👍🏻

看看誰的準(2)

第3回合: 2021年10月20日 星期三 谷草C  第13次賽事

某人精選:
R4.   4拖 5~6~10   (中4~6 QP.派33.5元)
R9.   76~3~5    (中6~7~3 T. 派380元)

一膽拖三腳「慳本法」:
R4.   4 拖 12~5~3    (膽中腳不中)
R9.   7 拖 12~3~6    (中6~7~3 T. 派380元)

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-10-20 06:52 發表 查看引用來源

20/10, 夜賽:

1/2/6/7場

謝謝!
R1.R2.R6.R7. 四場全中...R1.R6.中埋三重彩添...唔知你捉唔捉正膽呢!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆