上一頁下一頁
發新話題

22年至23年度一膽拖三腳【慳注碼法】延續篇(此貼絕不歡迎東涌水龜友進入)

收藏  |  訂閱
173  35.6k

回覆 316# 冷T愛好者 的帖子

🎉👏👏👏👍🏻好😁

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2021-10-18 13:24 發表 查看引用來源
第2埸
        (1拖)        6~14~11        (8拖)        6~3~12
        (2拖)        3~10~4          (9拖)        4~13~1
        (3拖)        2~10~4          (10拖)        2~12~4
        (4拖)        12 ...
師兄🧐😑都冇提供過。

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2021-10-19 21:27 發表 查看引用來源
以後如有人自己有心水馬膽又想参考慳本法拖乜腳...
可以問下拖乜腳的...我會盡快回覆的 (喺開跑前嘅一粒鐘...跟住就會賭現場唔得閒再入嚟)
20/10, 夜賽:

1/2/6/7場

謝謝!

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2021-10-20 08:04 發表 查看引用來源
絕不贊成各場12隻膽都買曬...完全違背曬「慳本法」以小本博大利嘅原則
當然😁☕👍🏻

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2021-10-21 14:18 發表 查看引用來源

R1.R2.R6.R7. 四場全中...R1.R6.中埋三重彩添...唔知你捉唔捉正膽呢!
😭😭…戰敗了!

星期日再來😤🧐🧐

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2021-10-20 13:22 發表 查看引用來源
第3回合: 2021年10月20日 星期三 谷草C  第13次賽事

某人精選:
R4.   4拖 5~6~10   (中4~6 QP.派33.5元)
R9.   7拖 6~3~5     (中6~7~3 T. 派380元)

一膽拖三腳「慳本法」:
R4.   4 拖 12~5~3     (膽中腳不中)
R ...
師兄🤗😬唔該😅
要以下場次:  R2.R5.R6.R7

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2021-10-23 15:14 發表 查看引用來源
做乜d格式亂曬籠
謝謝,睇得到OK!

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2021-10-24 18:19 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 月影偷情 於 2021-10-23 11:49 發表 查看引用來源

師兄🤗😬唔該😅
要以下場次:  R2.R5.R6.R7.
R2. R5. R6. R7.四場全中...希望你揀正啲膽又過到關  ...
好犀利🤤😳7.場中😥😣揾唔到膽😤

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2021-10-24 21:25 發表 查看引用來源
R7. 11號馬W四倍應該好多人捉到...但係香討嗰邊11搭14呢條大冷Q都冇人話中到可能啲人唔鍾意賭冷馬...
😥😣因為早就投注左犀利時光+北極光所以冇考慮其他馬😒miss左機會…[attach]40062200[/attach]

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2021-10-25 08:02 發表 查看引用來源
此消息真系好勁...如比我一早睇到一定中到。(此消息出於何報纸架)
專業

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆