上一頁下一頁
發新話題

22年至23年度一膽拖三腳【慳注碼法】延續篇(此貼絕不歡迎東涌水龜友進入)

收藏  |  訂閱
173  35.5k

回覆 71# 冷T愛好者 的帖子

.……👏👏😁😉

回覆 74# 冷T愛好者 的帖子

👏👏👍🏻😛🌡️

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2020-12-7 13:16 發表 查看引用來源
本來想將全數買曬9仔P仲收多D...
2106        06-12-2020
17:47        沙田
星期日        連贏位置Q        10 場  9 真妙星 拖 1 超能力 +
           2 好好利高 + 3 紅運大師 +
           4 鞍歌 + 5 大紅包 +
           6 公証福將 + 7 ...
……勁…………

明天……有提供嗎………

回覆 88# 冷T愛好者 的帖子

好彩補番口第7口孖宝。丁厩中咗3串4位置😆🤭冇買W過關。

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2020-12-20 18:05 發表 查看引用來源
玩下測試...誰的準? (第十回合) 測試到左最後此回合了。
2020年12月20日 星期日  田草C3  泥地 第31次賽事

某人的精選...
R8.  5拖  3~10~11             (中膽不中腳)
R9.  12拖  2~9~11             (不    中)

...
冇跟到😟
師兄勁👍🏻👏👏

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2020-12-20 18:23 發表 查看引用來源
呢次玩咗十個回合我嘅揀馬方法同某人嘅揀馬方法對比...我嘅方法起碼贏佢24500分
師兄超勁呀!👏👏👏💯🤩💪

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2020-12-21 14:03 發表 查看引用來源
2433        20-12-2020
14:00        沙田
星期日        位置        3 場    3 當家精神 $100

$ 100.00        $ 790.00

2449        20-12-2020
15:02        沙田
星期日        連贏位置Q        5 場    9 ...
😒我都係小利:
中 勇眼光 位置 $100
中 八進 W+P $10 單頭.

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2020-12-21 14:03 發表 查看引用來源
2433        20-12-2020
14:00        沙田
星期日        位置        3 場    3 當家精神 $100

$ 100.00        $ 790.00

2449        20-12-2020
15:02        沙田

星期日        連贏位置Q        5 場    9 ...
今日又係要考眼光😁💪💪加油期望又赢$
R 2 : 8
R 6 : 9
希厩起個孖寶🤩✌️

引用:
原帖由 冷T愛好者 於 2020-12-23 14:59 發表 查看引用來源
蘇銘倫馬膽...(蘇銘倫做膽絕對唔係我嘅心水嚟㗎...我只不過忽然諗起有一次喺馬網有人睇到我一膽拖3腳份資料...唔知係咪質疑我佢話如果咁樣用曬莫雷拉做膽拖你份資料的腳咁咪好易發達...當日莫雷拉出九場馬有八隻入三 ...
👏謝😁師兄提供🤩✌️

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆