有冇長沙灣/深水埗 樓上骨/祕密房推介

收藏  |  訂閱
23  213.5k

引用:
原帖由 hk77 於 2020-10-7 20:43 發表 查看引用來源
九龍  深水步 樓上骨
長沙灣道2xx號 蘭芳華廈 11字樓B-X室
正宗古法泰~ADA
師兄,想請下呢位Ada嘅骨技如何,及有甚麼服務,可以清楚點簡述嗎?
我曾經打過幾次去試約,但都未能成功,見佢廣告是古法泰式,唔知係咪與泰國嘅一樣呢!

引用:
原帖由 entryprofit 於 2020-10-20 23:56 發表 查看引用來源
ada三四年前按過,
吾係約好左真係吾會入門口,
按功不過不失,算舒服,
出火會用加了熱暖暖的bb oil,
驚喜係波形幾靚及好ja 手,
當時有全套但我冇做,現廣告好似剩出火? ...
師兄,咁係咩令到你唔想入門口? 係醜樣難睇? 膚色黝黑?  年紀過老? 還是環境差呢?照師兄形容對奶應該唔錯,lin頭色澤靚唔靚?

引用:
原帖由 entryprofit 於 2020-10-23 15:20 發表 查看引用來源
一開門見腦殘吾想入
但其實按得吾錯
師兄,「腦殘」係指又老又殘? 還是指佢個款似智障低能個隻?

引用:
原帖由 大地之汶哥 於 2020-10-23 21:29 發表 查看引用來源
whatsapp Anna Ada 無反應
師兄,佢哋呢啲泰泰,應該只係識聽識講,若果你唔係語音留言,佢哋睇唔明就索性唔覆,所以或者直接打電話約。

引用:
原帖由 entryprofit 於 2020-10-24 18:31 發表 查看引用來源

咁小弟推薦長樂阿菲
約30-40,普通話,順眼清純身裁正,
只有pt2手作冇全套

她之前在鴨記,幫襯過多次
地方keep得幾亁淨企理,
按功中上,有heart,一定足90分鐘
有段時期小弟一個月去5-8次
有D沈船,
佢果時多數著牛仔熱褲

最難 ...
第一次見有人出阿菲包膠,我試過幾次即約未成功過,都唔知骨技如何故隨緣,見師兄咁寫下次早啲約試吓先,但我打電話去啲粵語都幾正,乜全程刨冬瓜架,Part 2有冇解甲先?上下路皆通還是床尾機? 衛生程度可以嗎?

引用:
原帖由 klam 於 2020-10-25 21:53 發表 查看引用來源
下午在附近試左:
地方整潔,毛巾雪白乾淨
囡囡不年輕, 高 165,4 中到尾,談吐斯文,後生時應幾靚,有肉地,不太大媽 feel

佢以為我唔受力,冇做踩背
按工尚可,柔力
有泰式搓肚腩, 另按左約 10 分鐘會陰同 9 根
後落床裸上身打,手勢 ok ...
師兄好耐冇見你露面,估唔到你都對SSP樓上骨有興趣。
唔知呢個阿菲身材如何? 對咪咪大約咩cup? 堅挺還是已墮?有冇肚腩? 真係去到40中嘞,有冇韻味? 廣東話溝通到嗎?

引用:
原帖由 klam 於 2020-10-26 10:31 發表 查看引用來源

kamshek 兄,你好!

usb 我經驗不多,只年多2年!
中年女性身型啦,ok 既!吸手波,白滑不墮都幾好摸!
側側身同你打,不太放!
算有 d 韻味,廣東話 ok!
但骨技比不上你同我試過既 ’可樂‘ 同 ’晶晶‘ ! ...
師兄,可樂我未試過喎,只係約過就唔啱時間,佢口碑都唔錯,不過我始終未落力去試約,想多試其他。
若果師兄唔介意中女嘅,我推介個你試吓,或者可能你試過都未定,不過佢貴2嚿要6魚,聽聞做埋舊歷新年前會解甲回鄉。

回覆 68# klam 的帖子

師兄未睇信箱呢?其實而家呢度比以前由香討管理時簡直係兩回事,直接寫出嚟都冇問題,點會唔方便透露吖,好似161、141、148呢啲字眼,以前一早比人delete兼警告,現在好似冇餅主監管。其實又唔係咩神秘房之類,坊間好多佢嘅正面包膠,隨時好多師兄都知係邊個年底引退,只不過寫咁多隻字換來AD二字就無謂啦!

回覆 73# tml0398 的帖子

都話唔係咩秘密。🤗

回覆 77# 大男孩 的帖子

師兄,啲廣告相不可信,全部P到離晒譜,能有真人六成已算輕手,真實年齢起碼要加廿歲以上,衣著亦未必日日黑絲架。總之冇期望就唔會失望,4嚿水/90分鐘足鐘,揼埋加出火,係冇波揸、冇得摸、冇解甲確要扣分,但又未至跌錢,當上去relax下絕對OK嘅,房間算企理,一路聽住音樂,而家好多暗暗加多五兜,抵唔抵見人見智啦!

前往最後回覆