有冇長沙灣/深水埗 樓上骨/祕密房推介

收藏  |  訂閱
11  213.8k

引用:
原帖由 entryprofit 於 2020-10-25 18:06 發表 查看引用來源
只解上路,可玩波,新居未上過
新居係長樂大廈?

引用:
原帖由 klam 於 2020-10-25 21:53 發表 查看引用來源
下午在附近試左:
地方整潔,毛巾雪白乾淨
囡囡不年輕, 高 165,4 中到尾,談吐斯文,後生時應幾靚,有肉地,不太大媽 feel

佢以為我唔受力,冇做踩背
按工尚可,柔力
有泰式搓肚腩, 另按左約 10 分鐘會陰同 9 根
後落床裸上身打,手勢 ok ...
仲係深水埗區?

引用:
原帖由 klam 於 2020-10-25 22:59 發表 查看引用來源

yes, 長樂!
係咪1樓?果次去巡見有伯伯坐係樓梯排隊!其他就好空檔款!

引用:
原帖由 kamshek 於 2020-10-26 11:14 發表 查看引用來源

師兄,可樂我未試過喎,只係約過就唔啱時間,佢口碑都唔錯,不過我始終未落力去試約,想多試其他。
若果師兄唔介意中女嘅,我推介個你試吓,或者可能你試過都未定,不過佢貴2嚿要6魚,聽聞做埋舊歷新年前會解甲回鄉。 ...
有咁好骨技,真係吾怕試,年記大,出火返而吾重要,亨受過程!

引用:
原帖由 klam 於 2020-10-25 23:26 發表 查看引用來源
6 樓,電梯按 5 字!
啱啱試完!暫時我試過深記經驗,呢個最掂,有力,用心去按!前列線多技巧,不死力!當佢正骨都Ok

每個手法都吾同,佢D手法似盲人果種滾推法,吾似中式認穴位,起碼有心有力按,

引用:
原帖由 大地之汶哥 於 2020-11-1 10:54 發表 查看引用來源

whatsapp左阿菲啦
問佢價錢佢話161寫晒,希望到時上去唔會第二個價錢啦
真係呢個價,以深記嚟講,算係有D心按!

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-11-1 14:15 發表 查看引用來源

師兄係咪講緊長樂阿菲 網上睇3佰零蚊90分鍾好抵 唔知係咪實價呢
係佢,樣吾突出,咪手勢+價錢取勝,起碼服侍細佬吾急,好過髮仔快+急+力攪掂你!前前後後時間1定過1個鈡

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2020-11-22 22:47 發表 查看引用來源
較早前樓上師兄們介紹的 長樂阿菲 和鴨記安琪, 兩個都試過了, 首先講安琪 我覺得就唔係好啱我本人, 所以不願置評, 至於長樂阿菲, 感覺幾好, 因為全程做 足 冇偷懶和 足 鐘, 真係好耐都未遇見過, 他在做part 2時有按 ...
師兄好正骨既話,分享個比你最近試過,欽州街差館對位,咖哩店隔離樓上骨a,樣就.……C九1名,不過正骨堅好力,穴位快而準,享受正骨真吾錯,足鈡45分鍾,劏房嚟講算1流,地方大幹淨企埋,價$同下面髮仔差吾多,2舊+5草,part2普普通通

引用:
原帖由 kyorcas 於 2020-11-23 01:52 發表 查看引用來源
求pm正確樓層 a室?
得1層咋,好易揾,樓下有光管

前往最後回覆