上一頁下一頁
發新話題

有冇長沙灣/深水埗 樓上骨/祕密房推介

收藏  |  訂閱
237  213.0k

深水埗,長沙灣都試過,手骨最好都係協XX廈C室A房個囡囡。年紀四十中後,大媽樣不過樣算可接受,小肥,唔殘,人品誠實又乖,建立良好關係後會好正,地方乾淨,似住家咁,骨床唔闊,按摩時可抽到水。我幫趁有一年,手勢極好,當正骨按都得,人又乖,一步一步部署好可以玩得好爽。入正題先,佢摸你幾下已知道你邊度緊,識得幫你按鬆返,用心出品的,足鐘。有不少客搵佢按返好啲筋膜炎,不過我個人冇乜腰酸骨痛,純粹係想舒服下;不過如果你啲肌肉屬超硬嗰種,又未必覺得好好,因為佢又唔算超大力嗰種。Part2熟咗都可以,唔識rpp ,但有解甲,雙峰keep得好好,真波靚lin,可啜lin,可攻下路,出火出耐啲手都仲有力,唔催鐘唔黑面。有時佢心情好仲有事後按頭,幾好。

另外一個幫趁一段時期就喺長沙灣青X道有好多樓上骨嘅唐樓,喺2樓B囡囡。其實手骨一般,但三十中後,大陸新移民自力更新,樣幾好,吸手波,雙lin好細好少女feel,整體身栽幾好。可惜近期疫症關係戴罩開工。一定要幫襯多幾次,部署好要求多啲服務先覺得正,人幾健談,以前冇口罩時期臨走有抱抱同goodbye kiss ,好有女友feel(輕中女嗰種)。rpp 都唔算好好,但r袋底幾到位,好舒服😌。不過近期加價冇去,又戴口罩冇樣睇玩咗一次冇去。

最後一位喺深水埗覺得正嘅係要電話預約的,上141會搵到,約咗先知喺邊(其實喺鴨記)好似叫天使(安琪),囡囡樣一入閘有啲怪怪,有啲大媽feel,但戴上口罩後雙眼幾迷人。心諗中伏之際,點知手骨有力,又有踩背,都好過冇;但到part2時有驚喜,佢只著胸圍Tback同你打飛機✈️,佢對佢自己身材有自信,腰唔算有肥肉,但本身佢屬肥底有keep做運動先唔算肥。摸摸下會主動叫我幫佢除block,個feel 幾正,波係竹筍波,唔大但幾靚(好過打假波),腰冇肥膏,肌好大好正,佢會張屁股面向你,俾你輕吻股肌,皮膚好滑,我打開佢條Tback 睇到隻閪幾正,下次再試下,或試一段時間後睇下有冇多啲服務。美中不足係佢話粒lin 好敏感,唔玩得,唔係我覺得啜佢lin頭個feel 應該會好正。不過第一次幫襯已有解甲睇到隻閪算係咁。開頭冇傾計,但轉身後打開到話題,問到佢原來三十中,不過收費喺深水埗算貴,但佢算後生所以值。

謝謝師兄分享!有空要試下,鴨記(安琪)!幾吸引

引用:
原帖由 szechanman01 於 2020-11-10 01:11 發表 查看引用來源
另外一個幫趁一段時期就喺長沙灣青X道有好多樓上骨嘅唐樓,喺2樓B囡囡。其實手骨一般,但三十中後,大陸新移民自力更新,樣幾好,吸手波,雙lin好細好少女feel,整體身栽幾好。可惜近期疫症關係戴罩開工。一定要幫襯多幾次,部署好要 ...
多謝師兄分享長沙灣/深水埗報告
有空一定試試

引用:
原帖由 szechanman01 於 2020-11-10 00:59 發表 查看引用來源
深水埗,長沙灣都試過,手骨最好都係協XX廈C室A房個囡囡。年紀四十中後,大媽樣不過樣算可接受,小肥,唔殘,人品誠實又乖,建立良好關係後會好正,地方乾淨,似住家咁,骨床唔闊,按摩時可抽到水。我幫趁有一年,手勢極好,當正骨按都得,人又乖 ...
多謝晒師兄嘅推介,呢三位真係唔多包膠,有空上去印證吓。順序係咪: 阿紅>Amy>籮霸Angel?

引用:
原帖由 kamshek 於 2020-11-10 11:55 發表 查看引用來源

多謝晒師兄嘅推介,呢三位真係唔多包膠,有空上去印證吓。順序係咪: 阿紅>Amy>籮霸Angel?
你懂的👍🏻
不過事先聲明,唔係賣廣告的。
但紅佢有時腰痛唔開得工,記得記低佢電話號碼,有時會做一兩個熟客一日,唔開141的。
Amy要慢慢來,怕你依家第一次去會失望,唔好太猴琴。
籮霸就真係熱愛籮柚人士福音,但我只去過一次,印象幾好先推介,但進一步了解唔深。
小弟我真係跌過好多錢先識玩。試過入閘見到四十路中女個樣貌身材風韻猶存,但冇一part 掂,又按得唔舒服,又冇解甲,連伸手入去摸胸都隔手,超冇癮;又試過光顧深水埗三十頭囡囡,樣貌身材幾好幾嫩,但按骨綿花手加出火時坐你對面唔俾摸,又係冇癮。有啲打耐少少🤏飛機又催你快啲,又啲就不停聽電話接客⋯⋯真無奈。

引用:
原帖由 szechanman01 於 2020-11-10 13:33 發表 查看引用來源
你懂的👍🏻
但紅佢有時腰痛唔開得工,記得記低佢電話號碼,有時會做一兩個熟客一日,唔開141的。
籮霸就真係熱愛籮柚人士福音,但我只去過一次,印 ...
多謝師兄無私報料, 大家一定會支持.

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-11-1 14:24 發表 查看引用來源
係佢,樣吾突出,咪手勢+價錢取勝,起碼服侍細佬吾急,好過髮仔快+急+力攪掂你!前前後後時間1定過1個鈡
長樂阿菲tried yesterday,felt very good

引用:
原帖由 szechanman01 於 2020-11-10 13:33 發表 查看引用來源
你懂的👍🏻
籮霸就真係熱愛籮柚人士福音,但我只去過一次,印 ...
非常多謝師兄無私分享﹗呢度確係有啲連廣告同分享都唔Q識分辨之人,有心分享寫多幾隻字,就有啲毫無建樹嘅人走出嚟話你係打手,呢個亦係香討已存在嘅特色,根本無人用槍指住要佢上去消費,但就係有啲咁嘅人擦存在感,師兄毋需去理會就得,否則只會沒完沒了﹗所以攪到有心分享嘅人買少見少﹗唉﹗其實師兄若有DM嘅都可包膠,好讓有部分太過分嘅技師唔好太猖狂﹗  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆