上一頁下一頁
發新話題

有冇長沙灣/深水埗 樓上骨/祕密房推介

收藏  |  訂閱
237  213.1k

引用:
原帖由 szechanman01 於 2020-11-10 12:59 AM 發表 查看引用來源
深水埗,長沙灣都試過,手骨最好都係協XX廈C室A房個囡囡。年紀四十中後,大媽樣不過樣算可接受,小肥,唔殘,人品誠實又乖,建立良好關係後會好正,地方乾淨,似住家咁,骨床唔闊,按摩時可抽到水。我幫趁有一年,手勢極好,當正骨按都得,人又乖 ...
係咪即係阿紅,佢粒lin仲keep好正好好啜!

引用:
原帖由 szechanman01 於 2020-11-10 01:11 AM 發表 查看引用來源
另外一個幫趁一段時期就喺長沙灣青X道有好多樓上骨嘅唐樓,喺2樓B囡囡。其實手骨一般,但三十中後,大陸新移民自力更新,樣幾好,吸手波,雙lin好細好少女feel,整體身栽幾好。可惜近期疫症關係戴罩開工。一定要幫襯多幾次,部署好要 ...
揾日去試下先!多謝師兄分享

引用:
原帖由 szechanman01 於 2020-11-10 01:33 PM 發表 查看引用來源
你懂的👍🏻
不過事先聲明,唔係賣廣告的。
但紅佢有時腰痛唔開得工,記得記低佢電話號碼,有時會做一兩個熟客一日,唔開141的。
Amy要慢慢來,怕你依家第一次去會失望,唔好太猴琴。
籮霸就真係熱愛籮柚人士福音,但我只去過一次,印 ...
認同師兄所講的經驗!

引用:
原帖由 kamshek 於 2020-11-11 09:29 發表 查看引用來源

非常多謝師兄無私分享﹗呢度確係有啲連廣告同分享都唔Q識分辨之人,有心分享寫多幾隻字,就有啲毫無建樹嘅人走出嚟話你係打手,呢個亦係香討已存在嘅特色,根本無人用槍指住要佢上去消費,但就係有啲咁嘅人擦存在 ...
深水埗試過一囡喺慶X廈度,相同人根本兩個人,又不停接電話,又唔想按骨咁,仲超呃鐘,試一個鐘得20分鐘仲要3舊,又唔解得唔摸得,出唔到快快走人算,我寧願去佐敦幸X閣,俾350玩15分鐘後生女骨,咁俾後生女呃好過俾大媽呃。結果我嗰次我試另一囡囡,都喺深水埗,要電約的,廋身材,四十頭但有啲殘有啲串嘴我都覺得好好多⋯⋯

引用:
原帖由 fattg 於 2020-11-11 10:16 發表 查看引用來源
揾日去試下先!多謝師兄分享
試完記得分享返,我想更新對佢評價。因為開頭佢撈味冇咁重,比較乖,但後來又加價,古惑起上嚟,又唔俾玩呢樣玩嗰樣,不過仲足鐘,只係我怕玩得唔盡興啫,始終戴口罩已經冇得叫佢吹,甚至幫你啜下lin 都冇,唔好話我仲會同佢濕吻。如中意三十中後囡囡去都冇差⋯⋯

長沙灣樓上骨嚟講其實論樣貌身材,曉詩ok,三十頭少婦,按骨足鐘,但只會循序漸進式按,唔識重點按需要穴位,而且起機只俾五分鐘,又冇解甲又唔中意俾人玩lin 又著熱褲,又冇rpp ⋯⋯好似我啲唔太中意玩全套,想慢慢玩調情前奏,聞下女人香嘅人嚟講,都係算⋯⋯
但唔想玩大媽嘅人,搵佢冇問題,外表真係正的👍🏻

長沙灣仲有個Ella同杏子我都有試過,順便報告埋。但我有一段時間冇搵佢哋,因為各自都只係試過兩次咋。
講Ella先,四中後,少少膠樣,假波,骨技合格,但part2因打假波要俾黃牌,lin 唔掂得,下路守得好緊,算了兩次加埋兩黃一紅要趕出場。
杏子都係四中後,有做運動,算keep得好,化妝後仲算有女人味。真波,骨技都可以,而且都足鐘,第一次去試唔到nuru,但主動解甲,有耐性幫你出,lin頭敏感唔太受啜但都可接受;咁第二次咪試下nuru,但冇想像中好玩,始終唔係後生泰妹同你玩,感覺唔得,但雙峰壓頂做B推都幾好,只係重要部位要上Dom有啲麻煩,但保障大家所以明白的,但咁樣玩不如玩全套好過。由於唔太愛咁玩,冇第三次。

引用:
原帖由 szechanman01 於 2020-11-11 02:11 PM 發表 查看引用來源
長沙灣樓上骨嚟講其實論樣貌身材,曉詩ok,三十頭少婦,按骨足鐘,但只會循序漸進式按,唔識重點按需要穴位,而且起機只俾五分鐘,又冇解甲又唔中意俾人玩lin 又著熱褲,又冇rpp ⋯⋯好似我啲唔太中意玩全套,想慢慢玩調情前奏,聞下女人 ...
師兄我同你一樣都係唔鍾意玩全套,我享受玩前奏咁!

回覆 126# szechanman01 的帖子

最憎啲骨女話lin頭敏感唔比掂,一定冇下次

今日約不到師兄介紹的。呀紅,上了4台見:娃通有個新嘢3A,打去試下成功入閘,冇波,連頭凹入,不停接電話起碼4至5個,可能新嘢,照片很人妻!
4魚按了20-30分鐘,摸下摸下!之後鍚下連,lam下袋,吹幾下!吊了陣,轉了二個姿勢出了。走人!
像冇按過一樣⋯⋯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆