上一頁下一頁
發新話題

有冇長沙灣/深水埗 樓上骨/祕密房推介

收藏  |  訂閱
237  212.7k

引用:
原帖由 大地之汶哥 於 2020-11-11 19:05 發表 查看引用來源

咁到底好定唔好
我唔中意啫唔代表其他人唔中意。
一句講晒,長沙灣深水埗都唔係玩後生,咁呢度有件三十出頭少婦,感覺係正。但佢唔放,我覺得唔好玩。
師兄想有認真按骨嘅服務,又想睇下摸下靚女咪搵佢;想要好嘅色情服務或一流骨技一定唔係搵佢。

回覆 140# bononowitzki 的帖子

做都咁揚重唔醒水
就幫唔到啦

今午想去試161網個彩蝶,結果準時到閘前,一開口見大媽款話個客未得,即走,45分鐘$400我以為後生啲先敢收呢個價⋯⋯仲要唐六樓,唉。我算唔算中伏?

引用:
原帖由 bigbig69 於 2020-11-11 17:42 發表 查看引用來源

師兄,杏子對波大唔大呀?
一般咋,算keep 得好,中意波推可試。

椰子油真係完全唔啱位
不過佢個波真係幾吸引

正骨插屎眼去過兩次之後以後不了

八白幾蚊飛機都冇得打

旺角舊戲院斜對面 不過又真係幾足鐘嘅 但一定唔係天上有地下無囉

回覆 145# 田w 的帖子

公道 d 講話明冇出火既

但正骨都唔掂 你話 $  幾易揾
難怪要找多幾個姐妹幫手

引用:
原帖由 田w 於 2020-11-11 20:27 發表 查看引用來源
椰子油真係完全唔啱位
不過佢個波真係幾吸引

正骨插屎眼去過兩次之後以後不了

八白幾蚊飛機都冇得打
師兄知唔知椰子油幾時出山?

回覆 126# szechanman01 的帖子

呢個可以試下~ 但好似幾錫身咁~ ~有得必有失啦~

引用:
原帖由 szechanman01 於 2020-11-11 19:46 發表 查看引用來源
今午想去試161網個彩蝶,結果準時到閘前,一開口見大媽款話個客未得,即走,45分鐘$400我以為後生啲先敢收呢個價⋯⋯仲要唐六樓,唉。我算唔算中伏? ...
呢個廣告就肯定係伏到不得之了啦,但師兄都冇入閘其實又未算中伏,應該慶幸避過一劫添啦!4嚿45分鐘應該要有番咁上下質素和服務,但佢仲要收6嚿先包開大,簡直當客係冤大頭。
師兄堪稱試鐘男,跳出長沙灣和深水涉,有冇在其他區食過好嘢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆