上一頁下一頁
發新話題

有冇長沙灣/深水埗 樓上骨/祕密房推介

收藏  |  訂閱
237  212.7k

回覆 150# kamshek 的帖子

如果廣告重格仔,真係不用浪費時間!

椰子油年多前試過,性格硬朗有主見,波大但身肥,用熱砂抄鹽包,全程用了大半支椰子油幫我推,可能不是我杯茶,part 2搞了20分鐘都未出,我都說罷了,但她不服氣,結果搞了多過半個鐘。之前在鴨記同她一層的檸蜜卻完全是兩回事。
引用:
原帖由 田w 於 2020-11-11 20:27 發表 查看引用來源
椰子油真係完全唔啱位
不過佢個波真係幾吸引

正骨插屎眼去過兩次之後以後不了

八白幾蚊飛機都冇得打

引用:
原帖由 kamshek 於 2020-11-12 10:03 發表 查看引用來源

呢個廣告就肯定係伏到不得之了啦,但師兄都冇入閘其實又未算中伏,應該慶幸避過一劫添啦!4嚿45分鐘應該要有番咁上下質素和服務,但佢仲要收6嚿先包開大,簡直當客係冤大頭。
師兄堪稱試鐘男,跳出長沙灣和深水涉,有冇在其他區食 ...
但我又忍唔住想睇下啲囡囡真身⋯⋯好在只係浪費咗時間同腳骨力。
有就有喺其地方食,不過唔多,因為唔就腳。都想去觀塘、太子或荃灣試⋯⋯但我試都係試全套為主。以前公司喺佐敦,有試過永X廈嘅囡囡,我應該有一篇回覆係度,冇咗了篇嘢⋯⋯依家千萬不要去,會跌錢,十幾個技師廣告得都係一個人接,然後都係一條呃鐘囡囡做。自從封關後冇咗七日鮮,呢棟大廈已經冇晒佢價值。之前食嘅係七日鮮有part1-3嘅後生大陸妹,依家冇得食了😵

椰子油用支骨叉有幾多人真係試過
次次按個背叫佢唔好見砂
但次次都見砂

椰子油係咪叫Coco? 以前去過好似冇咩特別,不過記得佢對波都幾大。

引用:
原帖由 q00oman 於 2020-11-12 15:04 發表 查看引用來源
椰子油用支骨叉有幾多人真係試過
次次按個背叫佢唔好見砂
但次次都見砂
佢真係好有個人主見,次次都話自己做按摩好多年知道乜乜物物,實際上骨技只算中等,所以用好多架生輔助慳水慳力
其實dup開骨嘅都知佢咩料,不過佢個架步私隱度高同埋入面都幾四正,佢又唔催鐘通常我做夜晚最尾一個客都最少按返3個鐘

引用:
原帖由 bigbig69 於 2020-11-12 15:14 發表 查看引用來源
椰子油係咪叫Coco? 以前去過好似冇咩特別,不過記得佢對波都幾大。
係,波幾大不過肥C9身型

引用:
原帖由 april3218 於 2020-11-12 15:17 發表 查看引用來源
佢真係好有個人主見,次次都話自己做按摩好多年知道乜乜物物,實際上骨技只算中等,所以用好多架生輔助慳水慳力
其實dup開骨嘅都知佢咩料,不過佢個架步私隱度高同埋入面都幾四正,佢又唔催鐘通常我做夜晚最尾一個客都最少按返 ...
佢個 d 所謂骨技我都忍唔住潤佢幾句
手按同踩都唔得
唯一好是足鐘

請問有冇師兄試過長沙灣電約coco在網上面睇都好大波

引用:
原帖由 kfc9902 於 2020-11-12 17:14 發表 查看引用來源
請問有冇師兄試過長沙灣電約coco在網上面睇都好大波
有,煙剷婆黎,身型橫大件,波不特別大。不過骨技合格,有心按,足鐘,身體每個位都按足唔會揸流攤。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆