上一頁下一頁
發新話題

有冇長沙灣/深水埗 樓上骨/祕密房推介

收藏  |  訂閱
237  212.7k

引用:
原帖由 kfc9902 於 2020-11-12 17:14 發表 查看引用來源
請問有冇師兄試過長沙灣電約coco在網上面睇都好大波
身形大件,普普通通中女
足鐘唔揸流灘

引用:
原帖由 szechanman01 於 2020-11-12 14:05 發表 查看引用來源
但我又忍唔住想睇下啲囡囡真身⋯⋯好在只係浪費咗時間同腳骨力。
有就有喺其地方食,不過唔多,因為唔就腳。都想去觀塘、太子或荃灣試⋯⋯但我試都係試全套為主。以前公司喺佐敦,有試過永X廈嘅囡囡,我應該有一篇回覆係度,冇 ...
師兄所講個幢WS樓,聽聞過主理人係咪好似係40吋空個位,營運就似8折的士咁,自己做埋一份,開工hea揼及狂接call,喺同幢樓內有幾個7日鮮,佢負責接call分流,所以同一個電話都未必係固定一條女。

引用:
原帖由 q00oman 於 2020-11-12 15:04 發表 查看引用來源
椰子油用支骨叉有幾多人真係試過
次次按個背叫佢唔好見砂
但次次都見砂
師兄,佢好似唔係用骨义,係用銀環刮痧,呢項係佢強項,所以要唔起痧嘅,以佢按揼嘅手藝會較遜色。
同埋佢會座暖啲椰子油撚雀,都算幾爽嘅。

引用:
原帖由 kamshek 於 2020-11-12 21:02 發表 查看引用來源

師兄所講個幢WS樓,聽聞過主理人係咪好似係40吋空個位,營運就似8折的士咁,自己做埋一份,開工hea揼及狂接call,喺同幢樓內有幾個7日鮮,佢負責接call分流,所以同一個電話都未必係固定一條女。 ...
40空?係咪咩原原?呢件伏到仆晒街。

引用:
原帖由 april3218 於 2020-11-12 15:17 發表 查看引用來源
佢真係好有個人主見,次次都話自己做按摩好多年知道乜乜物物,實際上骨技只算中等,所以用好多架生輔助慳水慳力
其實dup開骨嘅都知佢咩料,不過佢個架步私隱度高同埋入面都幾四正,佢又唔催鐘通常我做夜晚最尾一個客都最少按返 ...
師兄係經常做夜尾最後一個客? 咁服務係咪會比日間多元化?

引用:
原帖由 kamshek 於 2020-11-12 21:19 發表 查看引用來源

師兄係經常做夜尾最後一個客? 咁服務係咪會比日間多元化?
不外乎嗰啲啦,你係咪想問有冇p3

引用:
原帖由 bigbig69 於 2020-11-12 17:42 發表 查看引用來源

有,煙剷婆黎,身型橫大件,波不特別大。不過骨技合格,有心按,足鐘,身體每個位都按足唔會揸流攤。
最怕煙剷,謝謝師兄報告

有冇師兄試過長沙灣電約雅樂
謝謝

引用:
原帖由 april3218 於 2020-11-12 22:18 發表 查看引用來源
不外乎嗰啲啦,你係咪想問有冇p3
咁佢有冇提供過全套服務? 定係有而師兄冇要?

引用:
原帖由 kamshek 於 2020-11-12 22:43 發表 查看引用來源

咁佢有冇提供過全套服務? 定係有而師兄冇要?
有,既然佢主動提供點解唔要

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆