上一頁下一頁
發新話題

有冇長沙灣/深水埗 樓上骨/祕密房推介

收藏  |  訂閱
237  212.7k

引用:
原帖由 kamshek 於 2020-11-12 21:09 發表 查看引用來源

師兄,佢好似唔係用骨义,係用銀環刮痧,呢項係佢強項,所以要唔起痧嘅,以佢按揼嘅手藝會較遜色。
同埋佢會座暖啲椰子油撚雀,都算幾爽嘅。
個背脊紅哂
加埋果陣椰油味
好難同老虎交代
好多時都會再去機舖索陣煙味先返去

引用:
原帖由 q00oman 於 2020-11-12 23:00 發表 查看引用來源

個背脊紅哂
加埋果陣椰油味
加埋陣好難同老虎交代
好多時都會再去機舖索陣煙味先返去
要交人千祈唔好去

引用:
原帖由 april3218 於 2020-11-12 23:09 發表 查看引用來源
要交人千祈唔好去
咁呢樣佢改善咗,之前仲喺係香討年代,唔知邊位師兄將佢個包膠帖話俾佢知,所以佢現在會問介唔介意起痧,介意嘅佢會唔刮。

開大係CoCo自己聊屌架? 加埋幾多落樓?

引用:
原帖由 kamshek 於 2020-11-12 23:36 發表 查看引用來源

咁呢樣佢改善咗,之前仲喺係香討年代,唔知邊位師兄將佢個包膠帖話俾佢知,所以佢現在會問介唔介意起痧,介意嘅佢會唔刮。

開大係CoCo自己聊屌架? 加埋幾多落樓? ...
係,講真揾得佢我冇諗過開大所以從來冇主動問過佢
大概係佢搬咗去依家個竇之後第一次揾佢又話咩以前嗰度隔音唔好,有時好想搞嘢都冇得搞,跟住講下講下佢就撩我囉
家用我有問佢要俾多幾多佢又話唔駛俾喎,咁我當俾貼士加多張紅衫魚啦

引用:
原帖由 april3218 於 2020-11-12 23:53 發表 查看引用來源
係,講真揾得佢我冇諗過開大所以從來冇主動問過佢
大概係佢搬咗去依家個竇之後第一次揾佢又話咩以前嗰度隔音唔好,有時好想搞嘢都冇得搞,跟住講下講下佢就撩我囉
家用我有問佢要俾多幾多佢又話唔駛俾喎,咁我當俾貼士加多張 ...
難道佢叫得好狂野,要隔音好先攪得嘢架。
師兄齋揼三粒鐘收7嚿? 咁咪砌埋8嚿落樓。

引用:
原帖由 kamshek 於 2020-11-13 01:00 發表 查看引用來源

難道佢叫得好狂野,要隔音好先攪得嘢架。
師兄齋揼三粒鐘收7嚿? 咁咪砌埋8嚿落樓。
有時連埋上去坐下傾下偈佢又唔趕我走先有3個鐘姐,佢dup多咗時間唔會收多我錢嘅。佢嗰陣一般雙鐘連埋p2先收4魚,又超晒時又做埋全套我通常都俾6魚

引用:
原帖由 april3218 於 2020-11-13 07:18 發表 查看引用來源
有時連埋上去坐下傾下偈佢又唔趕我走先有3個鐘姐,佢dup多咗時間唔會收多我錢嘅。佢嗰陣一般雙鐘連埋p2先收4魚,又超晒時又做埋全套我通常都俾6魚
咁師兄呢個價都好耐之前,我上次搵佢都12月,當然佢搬咗喺福華加價至5嚿90分鐘,不過個次後面個客未到,佢揼咗超過120分鐘,同埋自推淋巴減咗返30磅,條開工熱褲都見好鬆動,但佢自己都話減咗磅冇咁夠力揼。

引用:
原帖由 kamshek 於 2020-11-13 08:43 發表 查看引用來源

咁師兄呢個價都好耐之前,我上次搵佢都12月,當然佢搬咗喺福華加價至5嚿90分鐘,不過個次後面個客未到,佢揼咗超過120分鐘,同埋自推淋巴減咗返30磅,條開工熱褲都見好鬆動,但佢自己都話減咗磅冇咁夠力揼。 ...
係咩我唔知佢加咗價喎,佢冇提過嘅

引用:
原帖由 kamshek 於 2020-11-13 08:43 發表 查看引用來源

咁師兄呢個價都好耐之前,我上次搵佢都12月,當然佢搬咗喺福華加價至5嚿90分鐘,不過個次後面個客未到,佢揼咗超過120分鐘,同埋自推淋巴減咗返30磅,條開工熱褲都見好鬆動,但佢自己都話減咗磅冇咁夠力揼。 ...
不過佢啲時間管理好差,成日臨時改時間or放飛機
出到spp先話要等多2個鐘等到我on99咁,佢依家個架步樓下要人開閘打電話sd訊息佢又唔會覆

有冇長沙灣電約雅樂報告

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆