上一頁下一頁
發新話題

有冇長沙灣/深水埗 樓上骨/祕密房推介

收藏  |  訂閱
237  212.8k

杏子同Ella隔離有個汶汶,係大力金剛指,樣ok,3尾至4頭,波好大,足鐘
引用:
原帖由 szechanman01 於 2020-11-11 14:24 發表 查看引用來源
長沙灣仲有個Ella同杏子我都有試過,順便報告埋。但我有一段時間冇搵佢哋,因為各自都只係試過兩次咋。
講Ella先,四中後,少少膠樣,假波,骨技合格,但part2因打假波要俾黃牌,lin 唔掂得,下路守得好緊,算了兩次加埋兩黃一紅要趕出場 ...

引用:
原帖由 simonduck 於 2020-11-13 10:39 發表 查看引用來源
杏子同Ella隔離有個汶汶,係大力金剛指,樣ok,3尾至4頭,波好大,足鐘
講起大波有冇人幫襯開太子Elaine

引用:
原帖由 april3218 於 2020-11-13 10:00 發表 查看引用來源
不過佢啲時間管理好差,成日臨時改時間or放飛機
出到spp先話要等多2個鐘等到我on99咁,佢依家個架步樓下要人開閘打電話sd訊息佢又唔會覆
咁嘅服務態度吾得喎

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-13 12:53 發表 查看引用來源
咁嘅服務態度吾得喎
以前香討已經好多人講過,不過態度依舊

引用:
原帖由 simonduck 於 2020-11-13 10:39 發表 查看引用來源
我都有試過,約三年前去,嗰時佢34咋!依家三十中後肥底,但波堅大,不過我唔受力,我中意按位準而舒服😌,仲有要多元服務,人要乖冇撈味更好^_^,所以幫趁咗佢兩次後冇去。

引用:
原帖由 szechanman01 於 2020-11-13 16:14 發表 查看引用來源
我都有試過,約三年前去,嗰時佢34咋!依家三十中後肥底,但波堅大,不過我唔受力,我中意按位準而舒服😌,仲有要多元服務,人要乖冇撈味更好^_^,所以幫趁咗佢兩次後冇去。 ...
其實啲按摩姐姐仲有啲乜野服務??除咗抽吓水😁

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-11-13 16:34 發表 查看引用來源
  其實啲按摩姐姐仲有啲乜野服務??除咗抽吓水😁
我個經驗分享下。
除咗抽下水,要感受下rpp 同掃袋、鳩根舒唔舒服(有啲好似有用手指伸入去屁眼按前列腺),然後轉身仲要睇下有冇解上衣(如隔手唔俾摸或正面起機已冇癮),又要試下有冇碰lin 頭,然後可否啜lin,跟住要試埋條女可唔可以幫你食lin,食lin時順手試通下路,囡囡唔抗拒要試下可否伸入底底入面用指玩,更甚就玩指插;如肯食你lin 又要問下可否吹奏,用套或環保,接住適當時候可能可以攞埋車牌,開始時小車,然後習慣咗有呢個服務試大車,最終目標前一步係奶埋閪,而真正最終目標係玩六九(我唔中意全套,其實全套應該先係最終目標)。當然仲有其他服務,如波推夾腸仔、nuru磨鳩,其實仲可玩埋毒龍鑽或冰火毒龍鑽、仲有口爆,但如果係熟嘅技師我唔會咁做,去玩全套時可能會加錢玩,但按骨唔會。所以有時可能去玩指壓更能合乎要求。
所以如果按幾下冇衫除,隔住衫抽水我唔太感興趣,但如果囡囡係廿幾歲衣著挑逗都可以。但當然有權利就有義務,我會慢慢加貼士,囡囡見妳豪自然會服務好,可慢慢獨佔一啲人冇你有嘅服務。

但係佢哋咁多客....你都夠膽車同唔用套???如果渣得波...梗係自己幫佢除啦....男人興趣之一唔係幫女人除bra 咩😆😆sorry 師兄...呢兩日過黎呢區睇野...好多野唔識....多謝你用心講解

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-11-13 17:06 發表 查看引用來源
但係佢哋咁多客....你都夠膽車同唔用套???如果渣得波...梗係自己幫佢除啦....男人興趣之一唔係幫女人除bra 咩😆😆sorry 師兄...呢兩日過黎呢區睇野...好多野唔識....多謝你用心講解 ...
咁睇你自己底線去到邊,中意按下身,抽少少水大有人在;我就中意多啲性服務——一般要觀察下技師咩料先決定玩唔玩呢啲,比較乖老實冇撈味嘅一定乾淨好多,你估有咁多技師肯俾你攞車牌?又有幾多技師肯同恩客吹?又有幾多技師可以俾你奶閪?所以如果你部署得好,基本上玩幾次先可有齊呢啲服務,唔一定有的。到咗可以大車或吹奏甚至奶閪,要幾個月時間,但男人唔係中意征服女人咩?你開發一個好多嘢唔識嘅技師,每次去都希望得到新服務,而囡囡應該未服侍過其他客,咁係咪正好多?

引用:
原帖由 szechanman01 於 2020-11-13 17:12 發表 查看引用來源
咁睇你自己底線去到邊,中意按下身,抽少少水大有人在;我就中意多啲性服務——一般要觀察下技師咩料先決定玩唔玩呢啲,比較乖老實冇撈味嘅一定乾淨好多,你估有咁多技師肯俾你攞車牌?又有幾多技師肯同恩客吹?又有幾多技師可以俾 ...
技師都會有乖女???我以為全部大媽級邪花😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆