上一頁下一頁
發新話題

有冇長沙灣/深水埗 樓上骨/祕密房推介

收藏  |  訂閱
237  211.8k

引用:
原帖由 hk77 於 2020-10-7 20:43 發表 查看引用來源
九龍  深水步 樓上骨
長沙灣道2xx號 蘭芳華廈 11字樓B-X室
正宗古法泰~ADA
師兄,想請下呢位Ada嘅骨技如何,及有甚麼服務,可以清楚點簡述嗎?
我曾經打過幾次去試約,但都未能成功,見佢廣告是古法泰式,唔知係咪與泰國嘅一樣呢!

引用:
原帖由 雨中粗野的採購 於 2020-10-18 16:54 發表 查看引用來源

師兄,安娜幾大年紀度,如果40幾我都ok?
我唸未必啱你,佢話自己40幾,因為捱到殘,所以睇落50幾60。

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2020-10-19 11:27 發表 查看引用來源
我唸未必啱你,佢話自己40幾,因為捱到殘,所以睇落50幾60。
唔該師兄,咁我諗吓先,按得好剩按都可以。

引用:
原帖由 kamshek 於 2020-10-19 10:49 發表 查看引用來源

師兄,想請下呢位Ada嘅骨技如何,及有甚麼服務,可以清楚點簡述嗎?
我曾經打過幾次去試約,但都未能成功,見佢廣告是古法泰式,唔知係咪與泰國嘅一樣呢! ...
師兄約佢幾次都約唔到,咁佢似乎都好旺場。

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2020-10-19 11:27 發表 查看引用來源
外表接近60? 一心按正骨就無所謂.

ada三四年前按過,
吾係約好左真係吾會入門口,
按功不過不失,算舒服,
出火會用加了熱暖暖的bb oil,
驚喜係波形幾靚及好ja 手,
當時有全套但我冇做,現廣告好似剩出火?

大台有廣告叫Lily,前年去過一次,手掌夠大,手指公好有力,夠晒經驗。技術好吾好自己去試先知。
吾好就係按摩床比較闊,双手不可垂下

引用:
原帖由 幸運鑽石 於 2020-10-21 14:08 發表 查看引用來源
大台有廣告叫Lily,前年去過一次,手掌夠大,手指公好有力,夠晒經驗。技術好吾好自己去試先知。
吾好就係按摩床比較闊,双手不可垂下
呃鐘
寫明90分鍾,結果一個鐘吾夠,
出離玩無謂拗,臨走膶佢,佢話sometime yes sometime no 喎,吹脹,
雖然其他泰泰都係60分鐘,但人地寫明,咁明呃我吾会有下次

引用:
原帖由 entryprofit 於 2020-10-21 23:52 發表 查看引用來源

呃鐘
出離玩無謂拗,臨走膶佢,佢話sometime yes sometime no 喎,吹脹,
雖然其他泰泰都係60分鐘,但人地寫明,咁明呃我吾会有下次 ...
佢個樣都係老江湖,要比佢搵笨幾欢才對你好D,按摩床加闊,令你無得抽水

引用:
原帖由 entryprofit 於 2020-10-21 23:52 發表 查看引用來源

呃鐘
雖然其他泰泰都係60分鐘,但人地寫明,咁明呃我吾会有下次 ...
好多樓上骨都一樣, 話明90分鐘, 按到40分鐘已經開始推屁股, 50分鐘轉身按袋袋&起機. 60分鐘射完, 即叫你沖涼 &你埋單.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆