上一頁下一頁
發新話題

有冇長沙灣/深水埗 樓上骨/祕密房推介

收藏  |  訂閱
237  212.8k

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-11-13 17:36 發表 查看引用來源
技師都會有乖女???我以為全部大媽級邪花😅
一開始你已搞錯方向。大媽都有風韻猶存,而出得嚟做好多喺自力更生新移民陀北,冇撈味;亦有水療場出身轉私竇嘅囡囡,有啲三十幾仲好正,四十路要睇你個人口味。
想玩後生有服務,以前深圳先有。

引用:
原帖由 szechanman01 於 2020-11-13 17:50 發表 查看引用來源
一開始你已搞錯方向。大媽都有風韻猶存,而出得嚟做好多喺自力更生新移民陀北,冇撈味;亦有水療場出身轉私竇嘅囡囡,有啲三十幾仲好正,四十路要睇你個人口味。
想玩後生有服務,以前深圳先有。 ...
sorry...女性角度去睇呢啲按鐘仔同骨妹

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-11-13 18:03 發表 查看引用來源
sorry...女性角度去睇呢啲按鐘仔同骨妹
你唔會係要做功課先上呢個版搵資料?😅男性只會從男性角度去思考🤔一定冇可能從女性角度。

引用:
原帖由 szechanman01 於 2020-11-13 18:10 發表 查看引用來源
你唔會係要做功課先上呢個版搵資料?😅男性只會從男性角度去思考🤔一定冇可能從女性角度。
我8掛.想知男人心態🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-11-13 18:21 發表 查看引用來源
我8掛.想知男人心態🤣🤣🤣🤣
錯!你想知係出嚟玩嘅男人嘅心態!一百個男一百種性格一百樣背景:有單身男鍾意出嚟玩聞女人除,有啲有家室男人要滿足性需要出嚟玩,有啲玩慣咗乜都冇諗咪繼續玩落下,唔諗之後會點,有啲想搵個溫柔女技師傾下,尋找溫柔鄉,有啲性溺迷已無法自拔⋯⋯真係各有因緣先會出嚟玩女人。

引用:
原帖由 april3218 於 2020-11-13 11:05 發表 查看引用來源
講起大波有冇人幫襯開太子Elaine
有幫趁過,不過唔係幫趁開,Elaine唔易約,聽聞做到舊歷年前下架﹗想試趁早及預早約,而家收山更難約﹗

引用:
原帖由 szechanman01 於 2020-11-11 14:11 發表 查看引用來源
長沙灣樓上骨嚟講其實論樣貌身材,曉詩ok,三十頭少婦,按骨足鐘,但只會循序漸進式按,唔識重點按需要穴位,而且起機只俾五分鐘,又冇解甲又唔中意俾人玩lin 又著熱褲,又冇rpp ⋯⋯好似我啲唔太中意玩全套,想慢慢玩調情前奏,聞下女人 ...
睇相曉詩唔錯 想搵好耐
多謝你報告

回覆 191# szechanman01 的帖子

掂嘅女40 50都正過個D20 30普通女或豬扒啦哈哈哈哈

回覆 194# 失常少女 的帖子

其实好簡單,用銭買性服务吧!

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-11-13 17:36 發表 查看引用來源
技師都會有乖女???我以為全部大媽級邪花😅
我同意,就好似黑社會古惑仔

他這様好似玩緊沉船

大媽同熟客中出好平常

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆