上一頁下一頁
發新話題

有冇長沙灣/深水埗 樓上骨/祕密房推介

收藏  |  訂閱
237  212.7k

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-11-14 09:15 發表 查看引用來源
掂嘅女40 50都正過個D20 30普通女或豬扒啦哈哈哈哈
非常認同

後生好玩只有沙灣 又平 不過以前既事了
港女後生 一係你好有錢 一係你好靚仔 先好玩

而做樓上骨 因為唔使捱(打過機都幾舊 好過12碼既工)通常keep得到 4,50都ok

引用:
原帖由 april3218 於 2020-11-12 15:17 發表 查看引用來源
佢真係好有個人主見,次次都話自己做按摩好多年知道乜乜物物,實際上骨技只算中等,所以用好多架生輔助慳水慳力
其實dup開骨嘅都知佢咩料,不過佢個架步私隱度高同埋入面都幾四正,佢又唔催鐘通常我做夜晚最尾一個客都最少按返 ...
我就去過一次 不歡而散
係好有主見個隻
佢咁叻 無謂阻人發達

引用:
原帖由 uji_lover 於 2020-11-15 02:13 發表 查看引用來源

我就去過一次 不歡而散
係好有主見個隻
佢咁叻 無謂阻人發達
點樣不歡而散,即刻走人?

較早前樓上師兄們介紹的 長樂阿菲 和鴨記安琪, 兩個都試過了, 首先講安琪 我覺得就唔係好啱我本人, 所以不願置評, 至於長樂阿菲, 感覺幾好, 因為全程做 足 冇偷懶和 足 鐘, 真係好耐都未遇見過, 他在做part 2時有按前列腺, 和指插後門, 雙管齊下覺得幾特別, 搞掂完佢會清潔雙手再按頭部和 手手腳腳, 做到足曬鐘, 一個半小時 四百元我覺得算係咁, 同埋我不喜歡踩背, 佢就全程用足手幫我按, 瞓到某啲位我話點解痛佢話因為係穴位是這樣的, 因為痛痛地 麻麻痺痺 地的感覺, 做完呢個半小時滿足曬走人, 多謝師兄們的推介

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2020-11-22 22:47 發表 查看引用來源
較早前樓上師兄們介紹的 長樂阿菲 和鴨記安琪, 兩個都試過了, 首先講安琪 我覺得就唔係好啱我本人, 所以不願置評, 至於長樂阿菲, 感覺幾好, 因為全程做 足 冇偷懶和 足 鐘, 真係好耐都未遇見過, 他在做part 2時有按 ...
師兄好正骨既話,分享個比你最近試過,欽州街差館對位,咖哩店隔離樓上骨a,樣就.……C九1名,不過正骨堅好力,穴位快而準,享受正骨真吾錯,足鈡45分鍾,劏房嚟講算1流,地方大幹淨企埋,價$同下面髮仔差吾多,2舊+5草,part2普普通通

回覆 205# lwan3388 的帖子

求pm正確樓層 a室?

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-11-23 00:43 發表 查看引用來源
師兄好正骨既話,分享個比你最近試過,欽州街差館對位,咖哩店隔離樓上骨a,樣就.……C九1名,不過正骨堅好力,穴位快而準,享受正骨真吾錯,足鈡45分鍾,劏房嚟講算1流,地方大幹淨企埋,價$同下面髮仔差吾多,2舊+5草,part2普普通通 ...
ok 唔該曬師兄 謝謝!

引用:
原帖由 kyorcas 於 2020-11-23 01:52 發表 查看引用來源
求pm正確樓層 a室?
得1層咋,好易揾,樓下有光管

回覆 208# lwan3388 的帖子

ok 唔該曬師兄 謝謝!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-11-23 00:43 發表 查看引用來源
師兄好正骨既話,分享個比你最近試過,欽州街差館對位,咖哩店隔離樓上骨a,樣就.……C九1名,不過正骨堅好力,穴位快而準,享受正骨真吾錯,足鈡45分鍾,劏房嚟講算1流,地方大幹淨企埋,價$同下面髮仔差吾多,2舊+5草,part2普普通通 ...
2嚿+5草=45分鐘,5草係HJ? 咁有冇90分鐘plan,收幾多?需要預約嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆