上一頁下一頁
發新話題

有冇長沙灣/深水埗 樓上骨/祕密房推介

收藏  |  訂閱
237  212.8k

回覆 60# lwan3388 的帖子

6 樓,電梯按 5 字!

回覆 53# lwan3388 的帖子

係呀,六臺有廣告呢!

回覆 41# 大地之汶哥 的帖子

Mai kao chai khup ~

回覆 45# entryprofit 的帖子

疫情還有嗎,師兄!!

引用:
原帖由 klam 於 2020-10-25 21:53 發表 查看引用來源
下午在附近試左:
地方整潔,毛巾雪白乾淨
囡囡不年輕, 高 165,4 中到尾,談吐斯文,後生時應幾靚,有肉地,不太大媽 feel

佢以為我唔受力,冇做踩背
按工尚可,柔力
有泰式搓肚腩, 另按左約 10 分鐘會陰同 9 根
後落床裸上身打,手勢 ok ...
師兄好耐冇見你露面,估唔到你都對SSP樓上骨有興趣。
唔知呢個阿菲身材如何? 對咪咪大約咩cup? 堅挺還是已墮?有冇肚腩? 真係去到40中嘞,有冇韻味? 廣東話溝通到嗎?

引用:
原帖由 kamshek 於 2020-10-26 09:37 發表 查看引用來源

師兄好耐冇見你露面,估唔到你都對SSP樓上骨有興趣。
唔知呢個阿菲身材如何? 對咪咪大約咩cup? 堅挺還是已墮?有冇肚腩? 真係去到40中嘞,有冇韻味? 廣東話溝通到嗎? ...
kamshek 兄,你好!

usb 我經驗不多,只年多2年!
中年女性身型啦,ok 既!吸手波,白滑不墮都幾好摸!
側側身同你打,不太放!
算有 d 韻味,廣東話 ok!
但骨技比不上你同我試過既 ’可樂‘ 同 ’晶晶‘ !

引用:
原帖由 klam 於 2020-10-26 10:31 發表 查看引用來源

kamshek 兄,你好!

usb 我經驗不多,只年多2年!
中年女性身型啦,ok 既!吸手波,白滑不墮都幾好摸!
側側身同你打,不太放!
算有 d 韻味,廣東話 ok!
但骨技比不上你同我試過既 ’可樂‘ 同 ’晶晶‘ ! ...
師兄,可樂我未試過喎,只係約過就唔啱時間,佢口碑都唔錯,不過我始終未落力去試約,想多試其他。
若果師兄唔介意中女嘅,我推介個你試吓,或者可能你試過都未定,不過佢貴2嚿要6魚,聽聞做埋舊歷新年前會解甲回鄉。

回覆 67# kamshek 的帖子

不方便在這裡透露嗎?

引用:
原帖由 kamshek 於 2020-10-26 11:14 發表 查看引用來源

師兄,可樂我未試過喎,只係約過就唔啱時間,佢口碑都唔錯,不過我始終未落力去試約,想多試其他。
若果師兄唔介意中女嘅,我推介個你試吓,或者可能你試過都未定,不過佢貴2嚿要6魚,聽聞做埋舊歷新年前會解甲回鄉。 ...
有咁好骨技,真係吾怕試,年記大,出火返而吾重要,亨受過程!

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-10-25 11:59 PM 發表 查看引用來源
Mai kao chai khup ~
米高仔?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆