上一頁下一頁
發新話題

有冇長沙灣/深水埗 樓上骨/祕密房推介

收藏  |  訂閱
237  212.8k

回覆 68# klam 的帖子

師兄未睇信箱呢?其實而家呢度比以前由香討管理時簡直係兩回事,直接寫出嚟都冇問題,點會唔方便透露吖,好似161、141、148呢啲字眼,以前一早比人delete兼警告,現在好似冇餅主監管。其實又唔係咩神秘房之類,坊間好多佢嘅正面包膠,隨時好多師兄都知係邊個年底引退,只不過寫咁多隻字換來AD二字就無謂啦!

引用:
原帖由 kamshek 於 2020-10-26 03:27 PM 發表 查看引用來源
師兄未睇信箱呢?其實而家呢度比以前由香討管理時簡直係兩回事,直接寫出嚟都冇問題,點會唔方便透露吖,好似161、141、148呢啲字眼,以前一早比人delete兼警告,現在好似冇餅主監管。其實又唔係咩神秘房之類,坊間好多佢嘅正面包 ...
有咩渠道搵到神祕房嫁?
始終161 D相好假

回覆 71# kamshek 的帖子

Elaine ?

引用:
原帖由 klam 於 2020-10-26 10:31 發表 查看引用來源

kamshek 兄,你好!

usb 我經驗不多,只年多2年!
中年女性身型啦,ok 既!吸手波,白滑不墮都幾好摸!
側側身同你打,不太放!
算有 d 韻味,廣東話 ok!
但骨技比不上你同我試過既 ’可樂‘ 同 ’晶晶‘ ! ...
SSP馨馨,都四到尾the massage technique is more important ,I don't care.

回覆 73# tml0398 的帖子

都話唔係咩秘密。🤗

引用:
原帖由 tml0398 於 2020-10-26 15:39 發表 查看引用來源
Elaine ?
師兄你好,Elaine是否荃灣那個?及評論?
thx

你好師兄,可能明天找晶晶,見相又穿黑絲,可否分享多些晶晶,👍uote]原帖由 klam 於 2020-10-26 10:31 發表 查看引用來源

kamshek 兄,你好!

usb 我經驗不多,只年多2年!
中年女性身型啦,ok 既!吸手波,白滑不墮都幾好摸!
側側身同你打,不太放!
算有 d 韻味,廣東話 ok!
但骨技比不上你同我試過既 ’可樂‘ 同 ’晶晶‘ ! ... [/quote]

回覆 77# 大男孩 的帖子

師兄,啲廣告相不可信,全部P到離晒譜,能有真人六成已算輕手,真實年齢起碼要加廿歲以上,衣著亦未必日日黑絲架。總之冇期望就唔會失望,4嚿水/90分鐘足鐘,揼埋加出火,係冇波揸、冇得摸、冇解甲確要扣分,但又未至跌錢,當上去relax下絕對OK嘅,房間算企理,一路聽住音樂,而家好多暗暗加多五兜,抵唔抵見人見智啦!

回覆 77# 大男孩 的帖子

'ssp 電約 jj'

囡囡跟相片感覺完全不一樣
性格掘強 不太主動 佢話一般同客好少互動溝通

地方寬大整潔,燈光柔和佈置優雅
囡囡全程帶 mask 開工 感覺不太老 約 40 上下
短髮 高 158  不肥 甲組腳

在正骨場做過 按工合格 我主要踩背 叫佢+力都比到
絕對床尾機 出火一手 R 袋 一手 chok 有 d 死版單調
最後出唔到
足鐘

謝謝

引用:
原帖由 kamshek 於 2020-10-26 20:05 發表 查看引用來源
師兄,啲廣告相不可信,全部P到離晒譜,能有真人六成已算輕手,真實年齢起碼要加廿歲以上,衣著亦未必日日黑絲架。總之冇期望就唔會失望,4嚿水/90分鐘足鐘,揼埋加出火,係冇波揸、冇得摸、冇解甲確要扣分,但又未至跌錢,當上去relax下 ...
多謝師兄先,我也中伏不少,明白的,只係你們講她按得俾菲好,所以問多些🙇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆