上一頁下一頁
發新話題

有冇長沙灣/深水埗 樓上骨/祕密房推介

收藏  |  訂閱
237  212.8k

引用:
原帖由 klam 於 2020-10-26 20:14 發表 查看引用來源
'ssp 電約 jj'

囡囡跟相片感覺完全不一樣
性格掘強 不太主動 佢話一般同客好少互動溝通

地方寬大整潔,燈光柔和佈置優雅
囡囡全程帶 mask 開工 感覺不太老 約 40 上下
短髮 高 158  不肥 甲組腳

在正骨場做過 按工 ...
收到,多謝師兄🙇

回覆 80# 大男孩 的帖子

中伏就慣㗎啦
usb 只番食過一位
其他都是一次過

引用:
原帖由 kamshek 於 2020-10-26 11:14 發表 查看引用來源

師兄,可樂我未試過喎,只係約過就唔啱時間,佢口碑都唔錯,不過我始終未落力去試約,想多試其他。
若果師兄唔介意中女嘅,我推介個你試吓,或者可能你試過都未定,不過佢貴2嚿要6魚,聽聞做埋舊歷新年前會解甲回鄉。 ...
師兄,如果唔介,可否PM給我,謝

回覆 70# 大地之汶哥 的帖子

Mai chai ~
Chop mak mak , joup ~

回覆 79# klam 的帖子

好詳盡,我就唔會再去,純粹個人意見~

引用:
原帖由 kamshek 於 2020-10-26 11:14 發表 查看引用來源

師兄,可樂我未試過喎,只係約過就唔啱時間,佢口碑都唔錯,不過我始終未落力去試約,想多試其他。
若果師兄唔介意中女嘅,我推介個你試吓,或者可能你試過都未定,不過佢貴2嚿要6魚,聽聞做埋舊歷新年前會解甲回鄉。 ...
介紹比我可以?

引用:
原帖由 klam 於 2020-10-26 20:58 發表 查看引用來源
中伏就慣㗎啦
usb 只番食過一位
其他都是一次過
咁呢位能令師兄翻兜嘅一定係好嘢,願聞其詳。

回覆 85# SIUSIUCHANCHAN 的帖子

平心而論這個不入 dm 之例
part 2 就算是 bonus

如 kamshek 師兄所言 足 90 分鐘 按得下
但 part 2 要補下課  重叫我教下佢

回覆 87# kamshek 的帖子

不是哩  各方面都是普普通通

囡囡出名斯文保守
但我第一次去已可食 lin 拉底條褲
第二次已全高清 開玩笑叫佢同我吹 近距離像吹立燭咁吹左幾下
第三次無套西磨棍  hi 到爆左幾句粗.......

揼左 3 次  只是人冇我有的心態

引用:
原帖由 klam 於 2020-10-27 09:17 發表 查看引用來源
不是哩  各方面都是普普通通

囡囡出名斯文保守
但我第一次去已可食 lin 拉底條褲
第二次已全高清 開玩笑叫佢同我吹 近距離像吹立燭咁吹左幾下
第三次無套西磨棍  hi 到爆左幾句粗.......

揼左 3 次  只是人冇我有 ...
早晨師兄👍,可否俾多D提示?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆