有冇長沙灣/深水埗 樓上骨/祕密房推介

收藏  |  訂閱
10  212.8k

引用:
原帖由 hk77 於 2020-10-7 20:43 發表 查看引用來源
九龍  深水步 樓上骨
長沙灣道2xx號 蘭芳華廈 11字樓B-X室
正宗古法泰~ADA
請問大約價錢? 60分鐘?

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2020-10-19 11:27 發表 查看引用來源
我唸未必啱你,佢話自己40幾,因為捱到殘,所以睇落50幾60。
外表接近60? 一心按正骨就無所謂.

引用:
原帖由 entryprofit 於 2020-10-21 23:52 發表 查看引用來源

呃鐘
寫明90分鍾,結果一個鐘吾夠,
出離玩無謂拗,臨走膶佢,佢話sometime yes sometime no 喎,吹脹,
雖然其他泰泰都係60分鐘,但人地寫明,咁明呃我吾会有下次 ...
好多樓上骨都一樣, 話明90分鐘, 按到40分鐘已經開始推屁股, 50分鐘轉身按袋袋&起機. 60分鐘射完, 即叫你沖涼 &你埋單.

引用:
原帖由 大地之汶哥 於 2020-10-23 08:37 發表 查看引用來源

泰妹服務係咪要比貼士架?
無聽過一定要比, 每個客都吾同, 乜人都有.

引用:
原帖由 klam 於 2020-10-27 11:31 發表 查看引用來源
泰斜骨遇上怪獸機會率好高
重要被人玩到越來越貴
下下 5-6 佰落樓

同等質素上足仔大媽揼好過
3 佰 5  就得
泰婆化晒超濃妝, 如果塊面開始甩粉, 有d倒胃.

引用:
原帖由 szechanman01 於 2020-11-10 13:33 發表 查看引用來源
你懂的👍🏻
不過事先聲明,唔係賣廣告的。
但紅佢有時腰痛唔開得工,記得記低佢電話號碼,有時會做一兩個熟客一日,唔開141的。
Amy要慢慢來,怕你依家第一次去會失望,唔好太猴琴。
籮霸就真係熱愛籮柚人士福音,但我只去過一次,印 ...
多謝師兄無私報料, 大家一定會支持.

引用:
原帖由 april3218 於 2020-11-13 10:00 發表 查看引用來源
不過佢啲時間管理好差,成日臨時改時間or放飛機
出到spp先話要等多2個鐘等到我on99咁,佢依家個架步樓下要人開閘打電話sd訊息佢又唔會覆
咁嘅服務態度吾得喎

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-11-23 12:24 發表 查看引用來源
有,2plan四舊,5草係HJ,不過我就冇勿興趣,純粹享受正骨,C九有拉筋動作,吾喜早D通知佢!
真系好經濟, 肯定玩兩parts啦

引用:
原帖由 newbc 於 2020-12-3 19:01 發表 查看引用來源

前輩,4台同6台都搵唔到,得一個可樂最似,但開大都7魚,係咪你講果位?我又想做pm怪
七魚開大? 如果囡囡三張半以下 都可以接受. 五張野大媽就吾值了.

引用:
原帖由 52525 於 2021-1-2 11:55 發表 查看引用來源
我只係想按下袋, 唔發射, 有無依D師父?
可以. 事前同GC講, 反正收費一樣, GC肯定樂意啦.

前往最後回覆