有冇長沙灣/深水埗 樓上骨/祕密房推介

收藏  |  訂閱
19  213.5k

引用:
原帖由 bigbig69 於 2020-11-11 17:42 發表 查看引用來源

師兄,杏子對波大唔大呀?
一般咋,算keep 得好,中意波推可試。

引用:
原帖由 kamshek 於 2020-11-12 10:03 發表 查看引用來源

呢個廣告就肯定係伏到不得之了啦,但師兄都冇入閘其實又未算中伏,應該慶幸避過一劫添啦!4嚿45分鐘應該要有番咁上下質素和服務,但佢仲要收6嚿先包開大,簡直當客係冤大頭。
師兄堪稱試鐘男,跳出長沙灣和深水涉,有冇在其他區食 ...
但我又忍唔住想睇下啲囡囡真身⋯⋯好在只係浪費咗時間同腳骨力。
有就有喺其地方食,不過唔多,因為唔就腳。都想去觀塘、太子或荃灣試⋯⋯但我試都係試全套為主。以前公司喺佐敦,有試過永X廈嘅囡囡,我應該有一篇回覆係度,冇咗了篇嘢⋯⋯依家千萬不要去,會跌錢,十幾個技師廣告得都係一個人接,然後都係一條呃鐘囡囡做。自從封關後冇咗七日鮮,呢棟大廈已經冇晒佢價值。之前食嘅係七日鮮有part1-3嘅後生大陸妹,依家冇得食了😵

引用:
原帖由 simonduck 於 2020-11-13 10:39 發表 查看引用來源
杏子同Ella隔離有個汶汶,係大力金剛指,樣ok,3尾至4頭,波好大,足鐘
我都有試過,約三年前去,嗰時佢34咋!依家三十中後肥底,但波堅大,不過我唔受力,我中意按位準而舒服😌,仲有要多元服務,人要乖冇撈味更好^_^,所以幫趁咗佢兩次後冇去。

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-11-13 16:34 發表 查看引用來源
  其實啲按摩姐姐仲有啲乜野服務??除咗抽吓水😁
我個經驗分享下。
除咗抽下水,要感受下rpp 同掃袋、鳩根舒唔舒服(有啲好似有用手指伸入去屁眼按前列腺),然後轉身仲要睇下有冇解上衣(如隔手唔俾摸或正面起機已冇癮),又要試下有冇碰lin 頭,然後可否啜lin,跟住要試埋條女可唔可以幫你食lin,食lin時順手試通下路,囡囡唔抗拒要試下可否伸入底底入面用指玩,更甚就玩指插;如肯食你lin 又要問下可否吹奏,用套或環保,接住適當時候可能可以攞埋車牌,開始時小車,然後習慣咗有呢個服務試大車,最終目標前一步係奶埋閪,而真正最終目標係玩六九(我唔中意全套,其實全套應該先係最終目標)。當然仲有其他服務,如波推夾腸仔、nuru磨鳩,其實仲可玩埋毒龍鑽或冰火毒龍鑽、仲有口爆,但如果係熟嘅技師我唔會咁做,去玩全套時可能會加錢玩,但按骨唔會。所以有時可能去玩指壓更能合乎要求。
所以如果按幾下冇衫除,隔住衫抽水我唔太感興趣,但如果囡囡係廿幾歲衣著挑逗都可以。但當然有權利就有義務,我會慢慢加貼士,囡囡見妳豪自然會服務好,可慢慢獨佔一啲人冇你有嘅服務。

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-11-13 17:06 發表 查看引用來源
但係佢哋咁多客....你都夠膽車同唔用套???如果渣得波...梗係自己幫佢除啦....男人興趣之一唔係幫女人除bra 咩😆😆sorry 師兄...呢兩日過黎呢區睇野...好多野唔識....多謝你用心講解 ...
咁睇你自己底線去到邊,中意按下身,抽少少水大有人在;我就中意多啲性服務——一般要觀察下技師咩料先決定玩唔玩呢啲,比較乖老實冇撈味嘅一定乾淨好多,你估有咁多技師肯俾你攞車牌?又有幾多技師肯同恩客吹?又有幾多技師可以俾你奶閪?所以如果你部署得好,基本上玩幾次先可有齊呢啲服務,唔一定有的。到咗可以大車或吹奏甚至奶閪,要幾個月時間,但男人唔係中意征服女人咩?你開發一個好多嘢唔識嘅技師,每次去都希望得到新服務,而囡囡應該未服侍過其他客,咁係咪正好多?

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-11-13 17:36 發表 查看引用來源
技師都會有乖女???我以為全部大媽級邪花😅
一開始你已搞錯方向。大媽都有風韻猶存,而出得嚟做好多喺自力更生新移民陀北,冇撈味;亦有水療場出身轉私竇嘅囡囡,有啲三十幾仲好正,四十路要睇你個人口味。
想玩後生有服務,以前深圳先有。

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-11-13 18:03 發表 查看引用來源
sorry...女性角度去睇呢啲按鐘仔同骨妹
你唔會係要做功課先上呢個版搵資料?😅男性只會從男性角度去思考🤔一定冇可能從女性角度。

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-11-13 18:21 發表 查看引用來源
我8掛.想知男人心態🤣🤣🤣🤣
錯!你想知係出嚟玩嘅男人嘅心態!一百個男一百種性格一百樣背景:有單身男鍾意出嚟玩聞女人除,有啲有家室男人要滿足性需要出嚟玩,有啲玩慣咗乜都冇諗咪繼續玩落下,唔諗之後會點,有啲想搵個溫柔女技師傾下,尋找溫柔鄉,有啲性溺迷已無法自拔⋯⋯真係各有因緣先會出嚟玩女人。

今日終於試咗傳說中的阿菲。
係足鐘,老實女人一個,四十中後(佢個仔都十五),個樣其實有啲似「阿珍」(功夫嗰個),手勢還可以,都舒服。最特別係會伸手指入屎眼裏面按前列腺,有問題人士大概會覺得好舒服。全程係廣東話,不過第一眼見佢,再聽佢講嘢會以為佢係東南亞地區人士。再細問佢話來自貴州,來港幾年努力學廣東話;所以大家幫襯佢多啲教佢廣東話,佢會好開心呀,而佢講廣東話好似啲華裔港姐咁,好得意,唔似內地音廣東話的。part1我都唔洗佢踩背,part2.1(推前列)幾特別,part2.2出火會自動解甲,可睇到全乳同玩lin頭。不過佢都講明有底線,我都唔敢食lin住,更唔洗旨意碰下路,或有吹奏。但佢呢期著牛仔裙,唔算好長可睇到大腿,起機會企你旁邊俾你摸胸,亦可小小地伸手入去裙裏摸籮柚僅此而已。因為part2.2服務我其實想要更多,所以覺得一般般。又因為我出火時間耐按頭嗰部分縮短咗,而且因為新場關係,你係瞓喺床,佢坐喺張凳度幫你按,冇得幻想妹妹了。整體來講睇你想要咩囡囡咩服務咩價位,中規中矩,但中意按前列腺人士可去,中意輕中可不去,四十中女冇所謂但求氣氛好足鐘有波揸可去,要多啲性服務可不去試,就咁包膠!忘記咗報價,90分鐘$400同埋佢打算出年3-4月返鄉下唔做一排,想試佢要快。

我又來包膠!今次終於試咗鴨記coke。先講樣,四十中後,中女嚟講幾好,身材又係師奶身形,有肚腩,但波大生過仔但還算挺lin頭勁大粒。腿粗但股算幾翹。皮膚白滑咁啦過得去,講嘅口音似住港多年嘅師奶咁,就好似去街市見到一啲樣貌比較好嘅師奶咁(指四十路)。服務方面好好,雖然唔係專業按摩,但手骨幾好,有踩下五分鐘背,然後好快就落油,主要用手肘推,中意指按嘅人就算,有推晒全身,幾好幾舒服😌,但唔算按摩其實係推油為主,有拗下腰,要側身瞓被佢用手肘推太陽穴,都舒服。part2掃股麻麻,好快就轉身,其實一入閘時佢著黑色連身半透喱士短裙,冇著胸圍底褲,但一按摩就換件大碼背心,真空上陣,有時佢坐係你身上會被閪磨擦,幾正。
然之後開始起機,開頭佢坐對面,以為冇行,但有用指甲掃袋一邊揸棍,見我冇乜feel轉側企,此時佢仲係著緊件鬆身背心,但其實同已解甲冇分別,背心一直飛釘的。可能佢有做全套$380,所以比較放啲。揸波時佢咪除低背心帶,可食奶,波仲好軟熟,lin頭好大粒好好食😋。可攻下路,但因為佢閪磨身時整到好多油,都唔知係閪水定油,想奶閪但算。又因小弟起機時間耐,加咗$100玩多十零分鐘,可惜被佢食lin時整咗咖喱雞喺兩粒lin到,美中不足。可返食,按骨舒服,part2夠放,甚至唔嫌貴可玩埋part3。真的少有。但如果要更多服務可能要去指壓先玩到。玩咗75分鐘$500算係咁,下次佢話起機耐要早啲出聲,因為佢接住又有下個。真的不好意思。

前往最後回覆