有冇長沙灣/深水埗 樓上骨/祕密房推介

收藏  |  訂閱
4  213.5k

引用:
原帖由 szechanman01 於 2020-11-13 16:14 發表 查看引用來源
我都有試過,約三年前去,嗰時佢34咋!依家三十中後肥底,但波堅大,不過我唔受力,我中意按位準而舒服😌,仲有要多元服務,人要乖冇撈味更好^_^,所以幫趁咗佢兩次後冇去。 ...
其實啲按摩姐姐仲有啲乜野服務??除咗抽吓水😁

但係佢哋咁多客....你都夠膽車同唔用套???如果渣得波...梗係自己幫佢除啦....男人興趣之一唔係幫女人除bra 咩😆😆sorry 師兄...呢兩日過黎呢區睇野...好多野唔識....多謝你用心講解

引用:
原帖由 szechanman01 於 2020-11-13 17:12 發表 查看引用來源
咁睇你自己底線去到邊,中意按下身,抽少少水大有人在;我就中意多啲性服務——一般要觀察下技師咩料先決定玩唔玩呢啲,比較乖老實冇撈味嘅一定乾淨好多,你估有咁多技師肯俾你攞車牌?又有幾多技師肯同恩客吹?又有幾多技師可以俾 ...
技師都會有乖女???我以為全部大媽級邪花😅

引用:
原帖由 szechanman01 於 2020-11-13 17:50 發表 查看引用來源
一開始你已搞錯方向。大媽都有風韻猶存,而出得嚟做好多喺自力更生新移民陀北,冇撈味;亦有水療場出身轉私竇嘅囡囡,有啲三十幾仲好正,四十路要睇你個人口味。
想玩後生有服務,以前深圳先有。 ...
sorry...女性角度去睇呢啲按鐘仔同骨妹

引用:
原帖由 szechanman01 於 2020-11-13 18:10 發表 查看引用來源
你唔會係要做功課先上呢個版搵資料?😅男性只會從男性角度去思考🤔一定冇可能從女性角度。
我8掛.想知男人心態🤣🤣🤣🤣

前往最後回覆